Om oss

Kitesurfing är vår passion och drivkraft. Och vi delar gärna med oss. Hör av dig så gör vi något roligt tillsammans!

Sveriges ledande kitesurfskola

Kiteboardcenter är Stockholms största och mest erfarna kiteskola. Vi är mycket stolta över att vara rankade som världens topp 5 skolor av IKO. Här kan du förvänta dig högsta klass på kurser, service, produkter och sortiment i butiken. Som IKO affilierat center håller vi garanterat hög standard och våra kunder ger oss mycket höga omdömen. 

världens bästa iko kiteskola

Med över 290 kursdagar per år och 17 års erfarenhet av kursverksamhet, står du i fokus. Det är din upplevelse och utveckling som är viktigast för oss. Vi ligger i absoluta framkant när det gäller säkerhet, kursinnehåll, utrustning och service. Här välkomnas du av landets högst rankade och mest professionella IKO instruktörer.

Vi har etablerade kiteskolor på Gotland, Öland, Blekinge samt partnerskolor i Åre, Umeå, Västerås, Varberg och Malmö. Vindgaranti ingår i alla kitekurser och gäller på samtliga orter. 

★★★★★

Med Stockholm Kiteboardcenter har jag hittat en ny mening med mitt sportande / Jonas

Facebook recension

Karta med markörer var Kiteboardcenter finns

Vår vision sträcker sig över landet

Vi vill att du ska lära dig kitesurfa. Det kan du göra med oss på flera platser i Sverige. Vi har kiteskolor etablerade på flera orter i Sverige och bedriver kursverksamhet på Gotland, Öland och i Blekinge.

Du träffar också vårt team med ambassadörer i hela landet. Sök på vår Sverigekarta för att hitta närmsta teamrider.

Du kan boka en tid med en av våra representanter som kommer att guida dig vidare vare sig det är enkla frågor till att testa utrustning.

kitekurs på Öland

Our story

Kiteboardcenter ligger i hjärtat av Stockholm, med lager och showroom. Här får du hjälp med allt inom kite. Kitekurser, utrustningsfrågor, försäljning, uthyrning, lagningar, camps och resor. Vi har utbildat i kitesurf på Stockholms stränder sedan 2002 och den första skolan som höll IKO licensierade kurser i Stockholm.

2015 öppnade vi butiken i Stockholm och 2016 ett fysiskt Surfcenter på Dalarö. Läs mer om surfcentret på Dalarö

★★★★★

Så otroligt generös support, en kurs hos er och man känner sig trygg och som att man har någon som alltid backar en, så värdefullt! / Erika

Facebook recension

Våra engagerade instruktörer, coacher, assistenter är licensierade enligt IKO och har lång erfarenhet av att lära ut kitesurfing. Våra elever och kunder rekommenderar oss gärna för sina vänner. Det är en kvalitetsstämpel vi är stolta över och ger dig en garanti för trygg, säker och rolig kurs.

Under åren har vi utvecklat ett unikt koncept för riktigt effektiva kitekurser. Över 10.000 kurstimmar i vattnet ger oss gedigen erfarenhet och stor lokal kunskap. Det ger dig en trygg, säker och genomtänkt utveckling inom sporten. Hög kvalitet på kursinnehåll, utbildade och erfarna instruktörer samt modern kiteutrustning är nyckeln för din framgång på vattnet. 

Att finnas till hands och stötta dig efter din kitekurs är minst lika viktig för oss. Det är egentligen då du behöver mest hjälp och support. Vi har öppet varje dag, hela året, för att kunna vara hjälpa dig med din kitesurfing.

Vi på Kiteboardcenter välkomnar dig till en unik erfarenhet på våra kitekurser och kiteresor där du är med och delar vår gemenskap. Vi ser fram emot att ha dig som elev och kund!

Gone surfing

När det blåser väljer vi stranden. Då kan butiken i stan vara stängd. Vi försöker dock alltid vara tillgängliga för att hjälpa dig. Ring 070 046 40 42

kiteresa sardinien