Blekinge Kiteskola

Lär dig kitesurfa i Blekinge. Kitekurser, demo, uthyrning varje helg hela sommaren.

Kitekurser Blekinge

Blekinge Surf är ett IKO affilierat center och vår kiteskola som utgår från Ronneby. Kitekurser erbjuds dagligen på de bästa stränderna i Blekinge. Här lär du dig kitesurfing på enormt fina kiteställen, jämna och pålitliga vindar. Skärgården utanför erbjuder dessutom fantastisk upplevelse med natur, plattvatten, och stora ytor för kitesafari.

I Blekinge möts du av vår ambassadör och coach Ola Thomasson. Utgångspunkten är Ronneby och kurser hålls på de bästa stränderna i Torhamn, Hasslö och Sölvesborg. 

Grundkurs 2600 kr

Det här en rolig & innehållsrik nybörjarkurs ledd av erfaren instruktör. Kitekursen följer IKOs utbildningsplan och ger dig en riktigt bra start för din kitesurfing.

Under en hel dag lär du dig säkerhet, riggning, flygning och massor av praktiska övningar i vattnet.

Kursstart enligt överenskommelse och strandval aviseras någon dag innan kursstart

Grundkurs, Blekinge surf

Komplett kurs 3800 kr

Den kompletta kitekursen är på ca 12-14 timmar fördelat på 2 hela kursdagar. Denna kitekurs är för dig som vill komma igång ordentligt med din kitesurfing.

Första dagen är grundkurs och andra dagen mer teknik, träning och egen surfing

Komplett kurs, Blekinge surf

Demo & test

Ola Thomasson

Prova de bästa modellerna från toppmärkena Core, Eleveight och Xenon. Kites och brädor finns tillgängliga på Blekinges stränder.

Följ oss på vår facebooksida för att få uppdateringar om var ocn här vi håller demo. Kom till våra beachflaggor för att testa utrusning. Vill du att vi besöker just din strand, kontakta oss så styr vi upp något kul.

blekingesurf@gmail.com

Blekinges vanligaste kitestränder

Blekingekusten och framför allt skärgården, med närmre 1000 öar och skär, erbjuder fantastiskt kiting som är utöver det vanliga. Många tänker inte på Blekinge som det optimala kitestället men ger du dig tid till att utforska kusten upptäcker du snart ett eldorado av bra kitespots, vissa nås från land och vissa enbart med båt.

Kitesurfa mellan kobbar och skär på ett smattrande plattvatten med kossor och får som åskådare, kitesurfing och naturupplevelse i världsklass! Torhamns udde, Yxnaviken i Karlskrona och Sandviken i Sölvesborg är några ställen där kurserna hålls.

Kiteforum Blekinge

Kom i kontakt med andra kitesurfare och in i gemenskapen. Här lägger vi in information om vart det blåser, samåkning och en och annan rolig video. Kitesurf Blekinge