Kitekurs Stockholm

Effektiva och gedigna kitekurser, varje dag i Stockholm – lär dig med Sveriges högst rankade IKO instruktörer

Kitekurs: Börja kitesurfa i Stockholm

Vår kitekurs i Stockholm är det första steget för att lära dig kitesurfing. I vår kiteskola är målet att du ska lära dig kitesurfa självständigt. Du får högsta kvalitet på lektionerna, vi hjälper dig innan och efter din kurs. Du får stöd, tips och rådgivning både i butiken och på stranden även när kursen är slut.

Du kan välja enstaka lektioner och du bokar din kitekurs i Stockholm, Sandhamn, Dalarö, Gotland, Öland eller Blekinge. Ny kursstart alla dagar i veckan.

välj kitekurs

Vi rekommenderar att du boka in minst en dags grundkurs! Du behöver inga förkunskaper, vi tar dig framåt steg för steg under din kursdag. Grundkursen är hela 6 timmar och kommer ge dig en mycket bra bas att stå på.

Du förbereder dig innan kursen med vårt gratis teoriavsnitt online. Det gör att vi kan vara effektiva och spendera största delen av kitekursen med praktiska övningar i vattnet. Redan första dagen kommer du prova starter med kitebrädan. Avstämningar och säkerhets-check görs kontinuerligt under utbildningen.

Kitesurfing - sporten för tjejer och killar

Redo för att lära dig kitesurfa? Boka kitekurs här >>

Du kommer ha fantastiskt roligt vare sig du väljer 1, 2 eller 3 dagar kurs. Både under kursen och efteråt när du tränar på egen hand. Du kan lätt uppgradera din kitekurs med flera dagar eller lektioner. Vår kiteskola hjälper dig komma igång effektivt och smidigt. Välj dag, kurstyp och boka här

Du kan välja enstaka lektioner eller gå våra populära dagskurser. Här nedan jämför du enkelt våra olika nybörjar- och fortsättningskurser.

★★★★★

Sveriges största och mest erfarna kiteskola med världens högst rankade IKO instruktör.  

IKO kiteboarding Organization

{e-mailit}

Grundkurs (5 tim) 2895 kr

Grundkursen ger dig alla övningar fram till vattenstart med bräda. En effektiv heldag där din instruktör anpassar tempot efter dig. Efter kursen kan du köpa egen utrustning. Kursen sker i små effektiva grupper. IKO cert ingår.

Boka

  Komplett kurs (10 tim) 4695 kr

  Denna kitekurs är 10 timmar, uppdelat på 2 hela dagar. Första dagen går du grundkursen och får testa göra vattenstarter med kitebrädan. Under hela dag 2 tränar vi mer på teknik, avancerad flygning och surf med brädan.

  Boka

  Kitekurs Max (15 tim) 6690 kr

  15 timmar fördelat på 3 hela kursdagar, där 90% sker i vattnet. Kursen för dig som vill komma riktigt långt. Vi går igenom bl.a höjdtagning och vändningar. Boka in de dagar som passar din takt och få massor av tips från coachen

  Boka

  Vindgaranti

  Vi är duktiga på att hitta den bästa vinden, men ibland sviker den. Du har ett år på dig att genomföra den, eller använd resterande belopp som presentkort i butiken

  Kitekursen gratis

  Du kan när som helst köpa kitepaket av oss. Kitekursen gratis, vi drar av hela kursavgiften upp till 4695 kr när du handlar ny utrustning. 

  Börja kitesurfa - en guide för kitekurs nybörjareUpplev friheten och känslan – boka din kitekurs idag >>

  Våra kitekurser startar varje dag med vind, hela sommaren. Utbildningarna varvar teori, coaching och massor av tid för praktiska övningar. Du kan välja mellan 1, 2 eller 3 dagars träning som hela dagar inklusive pauser. Eller väljer du enstaka lektioner helt anpassade efter din takt.
   
  Hela kursdagar i små grupper ger dig bästa effektivitet och inlärning. När du avslutat din kurs får du certifikat som styrker din nivå inom IKO. Redan efter första nivån med oss är du redo att börja träna kitesurfing på egen hand och handla utrustning.
   

  Kitestränder i Stockholm

  Stockholm har förvånansvärt bra stränder och förutsättningar för kitesurfing och vi håller kitekurser på de säkraste och långgrunda kitespotsen. Det finns gott om platser i vår kiteskola och du är välkommen att surfa med oss även om du inte går kitekurs och in häng med in i kite communityn
  Med lite flexibilitet och planering så kommer du kunna få fantastiska kitedagar här i stan oavsett om det är vardag eller helg. Vissa stränder kan bli lite trånga under helger, men det finns många kitestränder som fungerar i samma vindriktningar. Här kan du se de vanligaste stränderna för surfing

  Snabbinfo kurser

  Kursstart:
  Alla dagar, måndag – söndag

  Kursort:
  Välj Stockholm, Gotland, Öland, Blekinge

  Tider:
  Grupplektioner 9.00 – 16.00
  Privatlektioner: Du bestämmer

  Förkunskaper:
  Inga förkunskaper krävs

  Ålder:
  Från 9 år (kite for kids)
  Ungdomar 15 – 17 år
  Vuxen 18 –

  Nybörjarkurser

  Dessa kurser sker i grupp med max två elever per instruktör 

  Grundkurs 1 dag (6 tim), 2695 kr
  Komplett kurs, 2 dgr (12 tim), 4295 kr
  Kitekurs Max, 3 dgr (18 tim), 5395 kr

  IKO instruktörer

  Din kitekurs leds av Sveriges högst rankade IKO instruktörer, Level 3. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg.

  Fortsättningskurser

  Kitekurser är för dig som vill bygga på din nybörjarkurs. Du kan välja hel eller halv kursdag eller privata lektioner

  Extra kursdag 1 dag, 2195 kr
  Refresh kurs, 1/2 dag, 1895 kr
  Kite Progression, 1 dag, 2395 kr
  Privata kitelektioner, fr 795 kr/tim

  Information & frågor

  Instruktör: 070 046 40 42
  Butik & demo: 070 046 40 42

  info@kiteboardcenter.se

  Boka kitekurs direkt

  Välj ort och startdatum

  Kitespots Stockholm

  Vi håller kitekurser på långgrunda och säkra stränder i Stockholm. Och vi delar med oss. Här är vår spotguide över Stockholms bästa kitesurfstränder

  Stöd & support

  Vi har öppet varje dag, flexibla tider och anpassar oss efter dina önskemål. Du träffar oss på Stockholms stränder, på vårt surfcenter på Dalarö eller i butiken mitt i city. Du är alltid välkommen att träffa oss för att få råd och vägledning.

  Vi finns här för dig även efter din kitekurs, för frågor, stöd och support.

  Under sommaren har vi dessutom regelbundet gratis teorikurser, prova-på tillfällen, seminariekvällar, filmvisning & presentationer av nyheter i butiken

  VÅRT KONCEPT

  Vi drivs av att se dig lära dig kitesurfa!

  Därför står vi redo med mycket erfarna och utbildade IKO instruktörer med lång erfarenhet av att lära ut. Våra kurser är genomtänkta och effektiva heldagskurser. Vi undervisar enbart i små grupper med mycket praktiska övningar och skär bort onödig tid med väntan på stranden, administration eller korta och dyra lektionsbaserade upplägg. Vi tar dig långt på kort tid.

  Världens bästa kiteinstruktör Björn Lundin, IKO L3 Stockholm Kiteboardcenter

  Vi undervisar enbart när det är rätt vind och förutsättningar. Om vinden slutar blåsa så bokar vi in nytt datum tills din kitekurs är genomförd. Vår uppföljning och vårt stöd efter din kurs är också riktigt bra. Du kommer genast känna dig välkommen och du får tips för din nästa session eller lektion.

  Vi har en välsorterad butik mitt i Stockholm och vi arrangerar kiteresor till riktigt bra destinationer. Välkommen att lära dig kitesurfa med oss!

  Om kiteboardcenter

  Kiteboardcenter är en av Sveriges största och mest erfarna kiteskolor. 2002 började vi kitesurfa och kort därefter startade vi med kursverksamhet. Idag möts du av landets högst utbildade IKO instruktörer och vi leder dig framåt med rätt engagemang och pedagogik. Vi har över 16 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och mycket stolta över våra höga omdömen från elever och kunder.

  Vi har nätverk av kiteskolor och ambassadörer i hela landet. Du kan gå kitekurs i Stockholm, på Gotland, Öland, Blekinge samt hos rekommenderade partnerskolor i Västerås, Umeå, Varberg och Malmö. Det ger dig frihet att starta, fortsätta och bygga på din kitekurs vart du vill.

  Hitta till oss:

  Butiken  >>
  Surfcentret >>
  Här finns vi i Sverige >>

  Upplev magin!
  Dalarö kiteriggning