Kitekurs Gotland

Alla dagar IKO logga Boka kurs

Juni – augusti med kitekurser på hela Gotland. Kurser för alla nivåer startar varje dag på de bästa stränderna

Lär dig kitesurfa på Gotland

Upptäck fantastiska Gotland och lär dig kitesurfa med oss! Boka in dig på våra populära heldagskurser. Gotland erbjuder några av Sveriges bästa stränder och de mest vindsäkra förhållanden för kitesurfing. Följ oss på Facebook. Efter kursen har du hela kursavgiften i rabatt på våra kitepaket för nybörjare >>

★★★★★
Grym kiteskola med supertrevlig och kunnig personal och väldigt bra erbjudande när man vill köpa utrustning efter man gått kurs.

Google reviews

1 dag Grundkurs

Grundkursen på 5 timmar i vattnet ger dig alla övningar fram till vattenstart med bräda. Det här är en effektiv heldag där din instruktör anpassar tempot efter dig. Kursen sker i små effektiva grupper, max två elever per instruktör. IKO cert ingår. Efter kursen kan du köpa egen utrustning.

Boka grundkurs, (5 tim), 2895 kr

2 dgr Komplett kurs

Detta är vår populäraste kitekurs där du får hela 10 timmar, uppdelat på 2 fullspäckade dagar. Första dagen går du grundkursen och får testa göra vattenstart med kitebrädan.

Under dag 2 tränar vi mer på teknik, avancerad flygning och mer träning på att surfa med brädan. Vi går även igenom selfrescue och kryssteknik.

Många av våra elever blir självständiga efter denna kurs och är redo att handla egen utrustning. Då drar vi av hela din kursavgift i rabatt.

Max två elever per instruktör för bästa och effektivaste inlärning.

Boka komplett kurs, (10 tim), 4895 kr

Få kitekursen gratis!

Komplett kitepaket för nybörjare, North Reach 2024

Kitekursen gratis! Efter din kitekurs har drar vi av hela din kursavgift upp till 4895 kr, på ordinarie priser på nytt kitepaket. Du får rabattkod i mailet efter kitekursen

Andra grymma deals:
Kitepaket North Reach 2022/2023>>
Kitepaket Eleveight RS 2023 >>
Kitepaket Airush Lithium 2023 >>
Se alla paket här >>

Snabbinfo kurser

Kursstart:
Alla dagar, måndag – söndag

Stränder:
Gnisvärd, Kovik, Nisseviken, Lausviken, Fårö. Vindriktning bestämmer kursstrand

Tider:
Grupplektioner ca 9.00 – 16.00
Privatlektioner: Du bestämmer

Ålder:
Kitekurser från 9 år

IKO instruktörer

Din kitekurs leds av högt utbildade IKO Level 2 instruktörer. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg

IKO Kitekurser

Kiteboardcenter har över 18 års erfarenhet och landets högst utbildade IKO instruktörer.

Nybörjarkurser i kitesurf sker i små grupper, max 2 elever / utrustning vilket ger bevisat bästa effektivitet och progress. Alla våra kurser är heldagskurser (minst 6 tim/dag) och följer IKOs kursplan.

Demo & Test

Du har möjlighet att prova den senaste utrustningen från North kiteboarding. Våra representanter är på plats hela sommaren.

Demodagar hålls på stränderna där vi surfar för dagen och aviseras på vår facebooksida och i de lokala forumen. Kom till våra flaggor på stranden

Försäljning

Vi har hela Mystics sortiment samt från North, Core och Eleveight i butiken i Stockholm. Vi skickar med DHL Service Point och du har dina prylar på ca 3-5 dagar.

Kitebutik Stockholm >>
Webshop >>
Presentkort >>

Kitekursen gratis

Du kan när som helst köpa kitepaket av oss. Du får upp till 4895 kr i rabatt när du handlar ny utrustning. (rabatten gäller på ordinarie priser)

Kompletta kitepaket >>
Webbshop >>
Begagnad utrustning >> 

Stöd & support

Vi har öppet varje dag under sommaren med, flexibla tider. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

På Gotland träffar du oss på de stränder där det blåser bäst. Våra instruktörer och guider hjälper dig med den support du behöver

I Stockholm hittar du vår mysiga butik och hjälpsamma personal. Här hittar du stort utbud av ny och begagnad utrustning.

Vi finns här för dig även efter din kitekurs, för frågor, stöd och support.

Information & frågor

Instruktör / bokning: 070 046 40 42
Butik Stockholm: 072 183 02 75

info@kiteboardcenter.se