Kiteskola Gotland

Juni – augusti med kitekurser på hela Gotland. Kurser för alla nivåer startar varje helg på de bästa stränderna

Lär dig kitesurfa på Gotland

Upptäck fantastiska Gotland och lär dig kitesurfa med oss! Boka in dig på våra populära heldagskurser. Gotland erbjuder några av Sveriges bästa stränder och de mest vindsäkra förhållanden för kitesurfing. Följ oss på Facebook

Boka kitekurs idag

★★★★★

Grym kiteskola med supertrevlig och kunnig personal och väldigt bra erbjudande när man vill köpa utrustning efter man gått kurs.

Google reviews

1 dag Grundkurs | 2695 kr

Grundkursen på 6-7 timmar i vattnet ger dig alla övningar fram till vattenstart med bräda. Det här är en effektiv heldag där din instruktör anpassar tempot efter dig. Kursen sker i små effektiva grupper. IKO cert ingår. Efter kursen kan du köpa egen utrustning.

Boka

  Kursutbud grupp nybörjare:
  Dessa kurser sker i grupp med max två elever per instruktör 

  Grundkurs 1 dag (6 tim), 2695 kr
  Komplett kurs, 2 dgr (12 tim), 4295 kr

  2 dgr Komplett kurs | 4295 kr

  Detta är vår populäraste kitekursa där du får hela 14 timmar, uppdelat på 2 fullspäckade dagar. Första dagen går du grundkursen och får testa göra vattenstart med kitebrädan. Under dag 2 tränar vi mer på teknik, avancerad flygning och mer träning på att surfa med brädan.

  Boka

  IKO instruktörer

  Din kitekurs leds av högt utbildade IKO Level 2 instruktörer. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg

  Kitekursen gratis

  Du kan när som helst köpa kitepaket av oss. Du får upp till 3500 kr i rabatt när du handlar ny utrustning. (rabatten gäller på ordinarie priser)

  Kompletta kitepaket >>
  Webbshop >>
  Begagnad utrustning >> 

  Demo & Test

  Du har möjlighet att prova den senaste utrustningen från Core, Eleveight och Xenon. Våra representanter är
  på plats hela sommaren.

  Demodagar hålls på stränderna där vi surfar för dagen och aviseras på vår facebooksida och i de lokala forumen. Kom till våra flaggor på stranden

  Försäljning

  Vi har hela Mystics sortiment samt från Core, Duotone, Eleveight och Xenon i butiken i Stockholm. Vi skickar med DHL Service Point och du har dina prylar på ca 3-5 dagar. Kontakta säljansvarig på Gotland, Daniel Fagerberg, 070 338 43 85

  Kitebutik Stockholm >>
  Webshop >>
  Presentkort >>

  Boende på ön

  Det finns massor av bra boendemöjligheter på Gotland.

  Snabbinfo kurser

  Kursstart:
  Alla dagar, måndag – söndag

  Stränder:
  Gnisvärd, Kovik, Nisseviken, Lausviken, Fårö. Vindriktning bestämmer kursstrand

  Tider:
  Grupplektioner ca 9.00 – 16.00
  Privatlektioner: Du bestämmer

  Ålder:
  Kitekurser från 9 år

  Information & frågor

  Instruktör: 072 729 13 71
  Demo: 070 338 43 85
  Butik Stockholm: 070 046 40 42
  Kundtjänst & bokning: 072 575 75 85

  info@kiteboardcenter.se

   

  IKO Kitekurser

  Kiteboardcenter har över 16 års erfarenhet och landets högst utbildade IKO instruktörer.

  Nybörjarkurser i kitesurf sker i små grupper, max 2 elever / utrustning vilket ger bevisat bästa effektivitet och progress. Alla våra kurser är heldagskurser (minst 6 tim/dag) och följer IKOs kursplan

   

  Stöd & support

  Vi har öppet varje dag under sommaren med, flexibla tider. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

  På Gotland träffar du oss på de stränder där det blåser bäst. Våra instruktörer och guider hjälper dig med den support du behöver

  I Stockholm hittar du vår mysiga butik och hjälpsamma personal. Här hittar du stort utbud av ny och begagnad utrustning.

  Vi finns här för dig även efter din kitekurs, för frågor, stöd och support.

  Boka kitekurs direkt

  Välj kurstyp och startdatum

  VÅRT KONCEPT FÖR KITEKURSER

  Vi drivs av att se dig lära dig kitesurfa!

  Därför står vi redo med mycket erfarna och utbildade IKO instruktörer med lång erfarenhet av att lära ut. Våra kurser är genomtänkta och effektiva heldagskurser. Vi undervisar enbart i små grupper med mycket praktiska övningar och skär bort onödig tid med väntan på stranden, administration eller korta och dyra lektionsbaserade upplägg. Vi tar dig långt på kort tid.

  Vi undervisar enbart när det är rätt vind och förutsättningar. Om vinden slutar blåsa så bokar vi in nytt datum tills din kitekurs är genomförd. Vår uppföljning och vårt stöd efter din kurs är också riktigt bra. Du kommer genast känna dig välkommen och du får tips för din nästa session eller lektion.

  Vi har en välsorterad butik mitt i Stockholm och vi arrangerar kiteresor till riktigt bra destinationer. Välkommen att lära dig kitesurfa med oss!

  Om kiteboardcenter

  Kiteboardcenter är en av Sveriges största och mest erfarna kiteskolor. 2002 började vi kitesurfa och kort därefter startade vi med kursverksamhet. Idag möts du av landets högst utbildade IKO instruktörer och vi leder dig framåt med rätt engagemang och pedagogik. Vi har över 16 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och mycket stolta över våra höga omdömen från elever och kunder.

  Vi har nätverk av kiteskolor och ambassadörer i hela landet. Du kan gå kitekurs i Stockholm, på Gotland, Öland, Blekinge samt hos rekommenderade partnerskolor i Västerås, Umeå, Varberg och Malmö. Det ger dig frihet att starta, fortsätta och bygga på din kitekurs vart du vill.

  Hitta till oss:

  Butiken  >>
  Surfcentret i Stockholm >>
  Här finns vi i Sverige >>

  Upplev magin!
  Dalarö kiteriggning