Om oss

Kitesurfing är vår passion och drivkraft. Sedan 2002. Idag rankas vi topp till 5 kiteinstruktör i världen av IKO. Vi vill dela glädjen med dig, kom så kitesurfar vi tillsammans!

Sveriges ledande kitesurfskola

Kiteboardcenter är Stockholms största & mest erfarna kiteskola.

Vi är extremt stolta över att vara rankade av IKO som topp 5 i världen, bästa instruktör och kiteskola

Världens bästa kiteinstruktör Björn Lundin, IKO L3 Stockholm Kiteboardcenter

Topp 5 i världen & IKO center

Att vårt kitecenter är IKO affilierat ger dig en garanti på högsta standard och mycket säkra kitekurser. Under åren har vi utvecklat ett unikt koncept för riktigt effektiva kurser. Våra kunder ger oss mycket höga omdömen och rekommenderar oss gärna för sina vänner. Se våra recensioner

Med över 290 kursdagar per år och 18 års erfarenhet av kursverksamhet, står du i fokus. Här kan du förvänta dig högsta klass på kurser, service, produkter och sortiment i butiken.

Kiteboardcenter - Sveriges mest erfarna kiteskola

Din upplevelse och utveckling är viktigast för oss och du kan gå din kitekurs på olika orter. Vi har etablerade kiteskolor på Gotland, Öland, Blekinge, Båstad samt partnerskolor i Åre, Västerås och Malmö. Vindgaranti ingår i alla kitekurser och gäller på samtliga orter. Välkommen med din bokning

★★★★★
Med Stockholm Kiteboardcenter har jag hittat en ny mening med mitt sportande / Jonas

Facebook recension
Karta med markörer var Kiteboardcenter finns

Vår vision sträcker sig över landet

Vi vill att du ska lära dig kitesurfa. Det kan du göra med oss på flera platser i Sverige. Vi har kiteskolor etablerade på flera orter i Sverige och bedriver kursverksamhet på Gotland, Öland och i Blekinge.

Du träffar också vårt team med ambassadörer i hela landet. Sök på vår Sverigekarta för att hitta närmsta teamrider.

Du kan boka en tid med en av våra representanter som kommer att guida dig vidare vare sig det är enkla frågor till att testa utrustning.

Our story

Kiteboardcenter ligger i hjärtat av Stockholm, med lager och showroom. Här får du hjälp med allt inom kite. Kitekurser, utrustningsfrågor, försäljning, uthyrning, lagningar, camps och resor. Vi har utbildat i kitesurf på Stockholms stränder sedan 2002 och den första skolan som höll IKO licensierade kurser i Stockholm.

2015 öppnade vi butiken i Stockholm och 2016 ett fysiskt Surfcenter på Dalarö. Läs mer om surfcentret på Dalarö

★★★★★
Så otroligt generös support, en kurs hos er och man känner sig trygg och som att man har någon som alltid backar en, så värdefullt! / Erika

Facebook recension

Här välkomnas du av landets högst rankade och mest professionella IKO instruktörer, alla med mycket lång erfarenhet av att lära ut kitesurfing. 

Tusentals kurstimmar i vattnet har gett oss gedigen erfarenhet, stor lokal kunskap och ett unikt koncept för effektiva kitekurser. Detta tillsammans med högsta kvalitet på kursinnehåll, utbildade och engagerade IKO instruktörer är nyckeln för din framgång på vattnet. Välj Kiteboardcenter, det ger dig en trygg, säker och genomtänkt utveckling inom sporten.

Att finnas till hands och stötta dig efter din kitekurs är minst lika viktig för oss. Det är egentligen då du behöver mest hjälp och support. Vi har öppet varje dag, hela året, för att kunna vara hjälpa dig med din kitesurfing.

Vi på Kiteboardcenter välkomnar dig till en unik erfarenhet på våra kitekurser och kiteresor där du är med och delar vår gemenskap. Vi ser fram emot att ha dig som elev och kund!

GONE SURFING?

När det blåser väljer vi stranden. Då kan butiken vara stängd. Ring gärna innan du kommer 072 183 02 75