Grupper och företag

Kom till stranden med dina vänner, kollegor eller kunder. Vi tar fram förslag på upplevelser som passar er och ni njuter av den härliga miljön på Dalarö

Både privat och företag

Vi arrangerar allt från 2 timmars testa kite, till heldagskurser eller helg-camps. Det finns även alternativa aktiviteter som stand up paddleboard, kajak, vrakdykning, seglingsupplevelse i skärgården eller varför inte en golfturnering inkl konferens på Smådalarö Gård.

Prova på kitesurfing tillsammans med arbetskompisarna, vännerna eller tjejgänget. Oslagbart. Kitesurfing är en aktivitet som passar alla och är rolig för teambuilding.

Vi skräddarsyr svensexor och möhippor, teambuildings, kickoffer och kite camps bland mycket annat. Kontakta oss för offert, info@kiteboardcenter.se eller 070 046 40 42.

Stand up paddle

Svensexa / möhippa

1490 kr / person, 3 timmar

Paddla SUP genom i fantastisk skärgårdsmiljö på Dalarö, utmana dina vänner på en tävling och prova kite om vinden tillåter. Garanterat blött och sand mellan tårna och vacker miljö.

Dagen kan rundas av med grillade hamburgare och lokalproducerad öl samtidigt som vi ser solen gå ner. Här skapar vi minnen för livet!

Teambuilding / Kick Off

1490 kr / person, 3 timmar

Bygg upp teamkänslan med en riktig utmaning på havet. Vi har massor av aktiviteter för större grupper. Vad sägs om beachvolleyboll, kajakpaddling, stand up paddleboard, kitesurf, utomhusgym eller grillning på stranden.

Möjlighet till konferenser finns på Smådalarö Gård med golfbana i anslutning.

Prova på kite

300 kr / deltagare ex moms, 1,5 timmar

Prova känslan att flyga träningskite och bemästra vinden. En roligt och lätt uppgift, inga förkunskaper krävs. Perfekt aktivitet för upp till 10-20 personer. Plats Ladugårdsgärdet

Deltagaren kan efteåt boka in sig på en friskvårdsberättigad dagskurs i kitesurf och erhålla detta belopp i rabatt

Svensexor

Vi samarbetar med Svensexa.nu för roliga och aktiva aktiveter

Svensexa_.nu

Kite & Surf Camp Dalarö

Välkommen till en pärla i Stockholms skärgård. Klädstil: Neopren. Surfcamp Dalarö passar med fördel större grupper och anpassas efter era tidsramar. Kitesurfaktiviteter kan enkelt förflyttas till just din favoritstrand på ön.

Bokning

Vi skräddarsyr din dag efter dina önskemål. Kontakta oss för förfrågningar och offert.

info@kiteboardcenter.se
070 046 40 42