Hyra kiteutrustning

Komplett kit, 1300 kr/dagPrislista

Det är lätt att hyra kiteutrustning genom oss. Komplett paket eller enstaka prylar. Smidigt, prisvärt och enkelt

Så här gör du för att hyra

Boka din utrustning genom att  maila info@kiteboardcenter.se eller ring 072 721 13 79. Du väljer datum, berättar vilken utrustning du vill hyra och swishar en bokningsavgift. Resten betalar du när du kommer för att hämta upp utrustningen.

Utrustningen hämtas / lämnas i vår butik eller kan hyras på den strand där vi är för dagen. Du behöver visa upp att du kan hantera utrustningen på ett säkert sätt. Visa ditt IKO / KSA certifikat eller annat intyg.

PRISLISTA (Upphämtning)

Utrustning Tim Halvdag Heldag
Komplett kite 400 700
Bräda 200 400
Våtdräkt 200 300
Sele 100 200
Kite + sele 500 800
Komplett kit: kite, bräda, sele, våtdräkt, hjälm 900 1300
Dubbelt kit: 1 kite, 1 bräda, 2 selar, 2 våtdräkter, 2 hjälmar 1300 1900

Tillval

Vill du att vi tar med allt till stranden och ser till så allt finns riggat så lägger du till 300 kr på ovanstående priser.

Juni, juli, augusti

Tyvärr har vi pga inbrott och stulen utrustning begränsat antal kompletta utrustningar för uthyrning under högsommaren. Helger erbjuder vi normalt ingen uthyrning. Veckodagar finns möjlighet att reservera, men utrustningen går i första hand till kursverksamhet. Din hyra behöver förbetalas

Hyreskoncept

Du kan hämta utrustningen i butiken, på stranden eller överenskommen plats. Du kan också komma direkt till den strand där vi är för dagen och få utrustningen riggad och klar att användas.

HÄMTA I BUTIKEN
Du hämtar och lämnar din hyresutrustning på överenskommen tid i butik / plats. Du ansvarar för utrustningen från det du kvitterat ut den till den lämnas tillbaka.

HYR PÅ STRANDEN
Hyr du direkt på stranden kan vi anpassa så du alltid har rätt utrustning för vindstyrkan. Tillägg: 300 kr

Dagen innan får du information om strand vi ska vara på och ser till så att din utrustning finns på plats. 

Bokning & betalning

Boka utrustning direkt med oss genom att maila info@kiteboardcenter.se eller ringa 072 721 13 79.

Välj datum för hyran och vilken utrustning du behöver.

Betalning:
Du swishar en bokningsavgift på 500 kr som reservation. Resten betalar du vid upphämtning eller när du kommer till stranden.

Swisha till:
Kiteboardcenter 123 465 6864
Märk med ditt efternamn och datum för hyra

Notera:
Bokningsavgiften betalas inte tillbaka ifall du bokar av kortare än 12 timmar eller inte dyker upp. Avbokning kan ske utan kostnad fram till 12 timmar före hyresstart.

Hyresvillkor

  • För att hyra behöver du kunna visa upp intyg / certifikat på din nivå. (Minst IKO L2i)
  • Förskottsbetalning gäller för all hyra. Betalning av hyran sker vid utlämning. Det går bra att betala med swish eller kontant.
  • All kitesurfutrustning är oförsäkrad, eventuella skador eller stöld ersätts av hyrestagaren*
  • Din hyrestid räknas från hämtning till lämning
  • Dygnshyra gäller från den tidpunkten du hämtar ut utrustningen till samma tid dagen efter (24h)

Kiteboardcenter: 123 465 6864

Försäkring

Se över ditt försäkringsskydd när du hyr utrustning. * Du är 100% ansvarig för skador eller stöld och ersätts efter prislistan som finns på hyresavtalet.

Att hyra utrustning innebär ett ansvar. Både för utrustningen, dig själv och dina medmänniskor. Blir utrustningen stulen, borttappad eller skadad så att den inte kan repareras blir du ersättningsskyldig motsvarande marknadspriset. Går det att laga utrustningen blir du ersättningsskyldig för de kostnader som uppkommer samt mellanskillnaden för nedsatt marknadspris. Kolla med din hemförsäkring vad som gäller för dig.

Notera att många bilförsäkringarna inte gäller för utrustning i bilen. Förvara alltid utrustningen torr inomhus över natten. Utrustningen kontrolleras alltid innan utlämning tillsammans med kunden. Eventuellt slitage eller skador antecknas. Utrustningen skall återlämnas i ett rent och torrt skick och packas på samma sätt som vid utlämnandet.

Tips

Välj ett ”kompis-paket” och träna i vattnet tillsammans. Ni använder varsin våtdräkt, sele, hjälm men delar på drake och bräda. Perfekt att assistera varandra och turas om i vattnet.