Hyra kiteutrustning

Du kan hyra kiteutrustning genom oss. Komplett paket eller enskild utrustning, kite, bräda, sele

Hyra kiteutrustning

Under 2022 hyr vi endast ut till elever som gått kurs samt på den stranden vi är på för dagen

Boka din hyresutrustning genom att  maila info@kiteboardcenter.se. Berätta vilket datum och vilken utrustning du vill hyra. Vi behöver minst 12 timmar framförhållning. Invänta bekräftelse och swisha sedan in bokningsavgiften (500 kr). Resten betalar du när du kommer för att hämta upp utrustningen i butiken eller på stranden.

Utrustningen hämtas / lämnas i vår butik, eller på stranden. Du behöver visa upp att du kan hantera utrustningen på ett säkert sätt. Visa ditt IKO / KSA certifikat eller annat intyg.

PRISLISTA (Upphämtning)

UtrustningHalvdagHeldag
Komplett kite500700
Bräda300400
Våtdräkt300400
Sele200300
Kite + sele600800
Komplett kit: kite, bom, pump, bräda, sele, dräkt9001300
Dubbelt kit: 1 kite, 1 bräda, 2 selar, 2 våtdräkter13001900
Tips! Välj ett ”kompis-paket” och träna i vattnet tillsammans. Ni använder varsin våtdräkt, sele, hjälm men delar på drake och bräda. Perfekt att assistera varandra och turas om i vattnet.

Tillval

Vill du att vi tar med allt till stranden och har möjlighet att byta kitestorlek på plats så lägger du till 400 kr på ovanstående priser, då ingår ”bytes-kite” möjlighet.

INGEN UTHYRNING MAJ – SEPTEMBER 2022 

På grund av högt tryck på kitekurser och försäljning har vi inte några möjligheter att hyra ut utrustning. Välkommen åter efter 15 september

Hyreskoncept

Du kan hämta utrustningen i butiken eller på stranden.

Hämta i butiken

Du hämtar och lämnar din hyresutrustning på överenskommen tid i butik / plats. Du ansvarar för utrustningen från det du kvitterat ut den till den lämnas tillbaka.

Hyr på stranden

Hyr du direkt på stranden kan vi anpassa så du alltid har rätt utrustning för vindstyrkan, s.k bytes-kite möjlighet. Tillägg: 400 kr

Dagen innan får du information om strand vi ska vara på och ser till så att din utrustning finns på plats. 

Bokning & betalning

Boka utrustning direkt med oss genom att maila: info@kiteboardcenter.se

Välj datum för hyran och vilken utrustning du behöver.

Betalning:
Du swishar en bokningsavgift på 500 kr som reservation. Resten betalar du vid upphämtning eller när du kommer till stranden.

Swisha till:
Kiteboardcenter 123 465 6864
Märk med ditt efternamn och datum för hyra

Notera:
Bokningsavgiften betalas inte tillbaka ifall du bokar av kortare än 12 timmar eller inte dyker upp. Avbokning kan ske utan kostnad fram till 12 timmar före hyresstart.

Hyresvillkor

  • För att hyra behöver du kunna visa upp intyg / certifikat på din nivå. (Minst IKO L3)
  • Förskottsbetalning gäller för all hyra. Betalning av hyran sker vid utlämning. Det går bra att betala med swish eller kontant.
  • All kitesurfutrustning är oförsäkrad, eventuella skador eller stöld ersätts av hyrestagaren*
  • Din hyrestid räknas från hämtning till lämning
  • Dygnshyra gäller från den tidpunkten du hämtar ut utrustningen till samma tid dagen efter (24h)
Kiteboardcenter: 123 465 6864

Försäkring

Se över ditt försäkringsskydd när du hyr utrustning. * Du är 100% ansvarig för skador eller stöld och ersätts efter prislistan som finns på hyresavtalet.

Att hyra utrustning innebär ett ansvar. Både för utrustningen, dig själv och dina medmänniskor. Blir utrustningen stulen, borttappad eller skadad så att den inte kan repareras blir du ersättningsskyldig motsvarande marknadspriset. Går det att laga utrustningen blir du ersättningsskyldig för de kostnader som uppkommer samt mellanskillnaden för nedsatt marknadspris. Kolla med din hemförsäkring vad som gäller för dig.

Notera att många bilförsäkringarna inte gäller för utrustning i bilen. Förvara alltid utrustningen torr inomhus över natten. Utrustningen kontrolleras alltid innan utlämning tillsammans med kunden. Eventuellt slitage eller skador antecknas. Utrustningen skall återlämnas i ett rent och torrt skick och packas på samma sätt som vid utlämnandet.