Kite som friskvård

Använd ditt friskvårdsbidrag för att lära dig kitesurfing eller snowkite från grunden.

Använd ditt friskvårdsbidrag

Skatteverket har lättat på reglerna för vad som är godkända skattebefriade förmåner inom friskvård. Nu utnyttjar du enkelt din subventionerade del som anställd och bokar in din kitekurs. Du kan välja både kitesurfkurs (sommar) eller snowkitekurs (vinter). Vi samarbetar med Actiway och Min Friskvård. Är ni kopplade till annat företag, kontakta oss så löser vi det.

Actiway

Vi är leverantörer av friskvård mot alla företag och anställda som är kopplade till Actiway.

För att boka kitekurs med Actiway loggar du in, betalar på deras sida, sen bokar du in din kitekurs via vår onlinekalender.

Min Friskvård

Vi samarbetar med Min Friskvård.  I ePassi  Min Friskvård Appen kan du leta upp Kiteboardcenter som friskvårdsaktivitet. Köpet genomför du när du befinner dig på anläggningen. Du visar upp din legitimation för personalen tillsammans med kvittot i din telefon.

Annat Företag

Är ditt företag inte kopplat till Actiway eller Min Friskvård men du vill använda ditt friskvårdsbidrag ändå, kontakta oss så löser vi det.

info@kiteboardcenter.se
070 046 40 42

Kitesurf och snowkite som friskvård

Det kan inte vara mer rätt i tiden, kitesurfing och snowkite, är en bra, miljövänligt och bullerfri träningsform för hela kroppen och hela familjen. Vi hjälper dig