Gotland kiteskola

Kitekurs Gotland. Lär dig kitesurfa, hyr kiteutrustning, testa prylar eller bara häng med oss där vinden är bäst

Kitekurs på Gotland – vi lär dig kitesurfa

Upptäck fantastiska Gotland och lär dig kitesurfa med oss i sommar! Boka in dig på våra populära kitekurser. Gotland erbjuder några av Sveriges bästa stränder och de mest vindsäkra förhållanden för kitesurfing. 

★★★★★

Grym kiteskola med supertrevlig och kunnig personal och väldigt bra erbjudande när man vill köpa utrustning efter man gått kurs.

Google reviews

{e-mailit}

Grundkurs (5 tim) 2695 kr

Grundkursen ger dig alla övningar fram till vattenstart med bräda. En effektiv heldag där din instruktör anpassar tempot efter dig. Efter kursen kan du köpa egen utrustning. Kursen sker i små effektiva grupper. IKO cert ingår.

Boka

  Kursutbud grupp nybörjare:
  Dessa kitekurser sker i grupp med max två elever per instruktör 

  Grundkurs 1 dag (5 tim), 2695 kr
  Komplett kurs, 2 dgr (10 tim), 4695 kr

  Komplett kurs (10 tim) 4695 kr

  Denna kitekurs är 10 timmar, uppdelat på 2 hela dagar. Första dagen går du grundkursen och får testa göra vattenstarter med kitebrädan. Under hela dag 2 tränar vi mer på teknik, avancerad flygning och surf med brädan.

  Boka

  IKO instruktörer

  Din kitekurs leds av högt utbildade IKO Level 2 instruktörer. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg

  Kitekursen gratis

  Du kan när som helst köpa kitepaket av oss. Du får upp till 3500 kr i rabatt när du handlar ny utrustning. (rabatten gäller på ordinarie priser)

  Kompletta kitepaket >>
  Webbshop >>
  Begagnad utrustning >> 

  Fortsättningskurser

  Dessa kurser är för dig som vill bygga på din nybörjarkurs. Du kan välja hel eller halv kursdag eller privata lektioner. Vi håller dessutom kurser i hydrofoil. Boka privat lektion, och meddela att det gäller foil. Prata med din instruktör på plats.

  Boka

  Kursutbud fortsättning:

  Extra kursdag 1 dag, 2195 kr
  Refresh kurs, 1/2 dag, 1895 kr
  Privata kitelektioner, fr 895 kr/tim

  Vindgaranti

  Vi är duktiga på att hitta den bästa vinden. Men ibland sviker den. Därför kan påbörja och avsluta din kitekurs på samtliga våra kiteskolor i Sverige och du har två år på dig att genomföra din kitekurs. Om du har börjat din kitekurs på Gotland, men inte kunnat avsluta så är du välkommen till oss i Stockholm

  Hos oss får du även hjälp med avancerade kitekurser, foil-kurser, coaching samt möjlighet att testa årets prylar från North, Core, Xenon och Duotone. Våra kiteurser startar varje dag med vind, hela sommaren. I kurserna varvar vi teori med coaching och massor av tid för praktiska övningar. Du kan välja mellan 1, 2 eller 3 dagars träning som hela dagar inklusive pauser. Eller väljer du enstaka lektioner helt anpassade efter din takt.
   
  Hela kursdagar i små grupper ger dig bästa effektivitet och inlärning. När du avslutat din kurs får du cerftifikat som styrker din nivå inom IKO. Redan efter första nivån med oss är du redo att börja träna kitesurfing på egen hand och handla utrustning.
   

  Snabbinfo kurser

  Kursstart:
  Alla dagar, måndag – söndag. Inga förkunskaper krävs

  Vanliga kursstränder:
  Gnisvärd, Kovik, Nisseviken, Lausviken. Vindriktning bestämmer kursstrand

  Tider:
  Grupplektioner ca 9.00 – 16.00
  Privatlektioner: Du bestämmer

  Boka kitekurs direkt

  Kiteboardcenter finns i Stockholm, Gotland, Öland, Blekinge och Båstad. Påbörja och avsluta din kitekurs på valfri ort. Välj plats och startdatum

  Information & frågor

  Demo & kurser: 070 338 43 85
  Butik Stockholm: 070 046 40 42
  info@kiteboardcenter.se

  Kursrabatt kitepaket

  Hos oss på Kiteboardcenter hittar du marknadens främsta märken och kunnig personal. Som elev hos oss har du 20% rabatt på ny kiteutrustning under hela säsongen. Fråga instruktören efter din rabattkod.

  Kitepaket North

  Boende på ön

  Björkhaga Strandby ligger vid två av Gotlands bästa kitestränder. Boka stuga per dag, weekend eller hel vecka

  Stöd & support

  Vi har öppet varje dag, flexibla tider och anpassar oss efter dina önskemål. Du träffar oss på Gotlands stränder där det blåser bäst. I Stockholm hittar du vår mysiga butik med ny och begagnad utrustning.

  Vi finns här för dig även efter din kitekurs, för frågor, stöd och support / Daniel Fagerberg 070 338 43 85

  VÅRT KONCEPT FÖR KITEKURSER

  Vi drivs av att se dig lära dig kitesurfa!

  Därför står vi redo med mycket erfarna och utbildade IKO instruktörer med lång erfarenhet av att lära ut. Våra kurser är genomtänkta och effektiva heldagskurser. Vi undervisar enbart i små grupper med mycket praktiska övningar och skär bort onödig tid med väntan på stranden, administration eller korta och dyra lektionsbaserade upplägg. Vi tar dig långt på kort tid.

  IKO affiliated center

  Vi undervisar enbart när det är rätt vind och förutsättningar. Om vinden slutar blåsa så bokar vi in nytt datum tills din kitekurs är genomförd. Vår uppföljning och vårt stöd efter din kurs är också riktigt bra. Du kommer genast känna dig välkommen och du får tips för din nästa session eller lektion.

  Vi har en välsorterad butik mitt i Stockholm och vi arrangerar kiteresor till riktigt bra destinationer. Välkommen att lära dig kitesurfa med oss!

  Om kiteboardcenter

  Kiteboardcenter är en av Sveriges största och mest erfarna kiteskolor. 2002 började vi kitesurfa och kort därefter startade vi med kursverksamhet. Idag möts du av landets högst utbildade IKO instruktörer och vi leder dig framåt med rätt engagemang och pedagogik. Vi har över 16 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och mycket stolta över våra höga omdömen från elever och kunder.

  Vi har nätverk av kiteskolor och ambassadörer i hela landet. Du kan gå kitekurs i Stockholm, på Gotland, Öland, Blekinge samt hos rekommenderade partnerskolor i Västerås, Umeå, Varberg och Malmö. Det ger dig frihet att starta, fortsätta och bygga på din kitekurs vart du vill.

  Hitta till oss:

  Butiken  >>
  Surfcentret >>
  Här finns vi i Sverige >>