Ny livsstil i sommar – lär dig kitesurfa

kiteboardcenterFantastisk dag, mitten av maj, i Stockholm med 7 certifierade elever. Börja kitesurfa du också!
Skaffa dig en ny livsstil i sommar. Lär dig kitesurfa! Frihet, glädje, adrenalin och gratis träning.

Kitesurfing är den mest effektiva form av surfing som finns. Den relativt lättillgängliga actionsporten kitesurfing har funnits i Sverige i över 18 år och känns som den fortfarande ligger i sin vagga.

Vi på Kiteboardcenter som är den största och mest erfarna kiteskolan på Sveriges östkust märker att efterfrågan på kitekurser har exploderat de senaste åren. Vi har dubblat vårt elevantal på två år och kitesäsongen 2015 lär inte bli sämre. ”-De senaste åren har vi haft öppet alla dagar, måndag – söndag för att möta det ökade trycket. De flesta andra kiteskolor i Sverige drivs som sommarjobb, och är bara öppet maj – september. Vi är unika med att ha öppet hela året. Vi tycker att det ger absoluta bästa service och tillgänglighet för våra elever. Riktigt roligt att folk kommer ut på vardagar redan mars och april för att lära sig kitesurfing” säger Magnus Lundin, försäljningsansvarig,

Vår första nybörjarkurs för säsongen 2015 körde vi den 27 februari och redan nu när sommaren sakta börjar komma har vi redan hunnit utbilda ett 50 tal kitesurfare i Stockholm. Intresset är enormt och det märks inte minst på försäljningen av utrustning.

coldwater2

Vi samarbetar tätt med de lokala importörerna, bland annat Surfspot Sweden och F-One. Tillsammans erbjuder vi den bästa kiteutrustningen som finns på marknaden. ”- Vi driver kiteskolan på heltid, något som är väldigt ovanligt i Sverige. Men det är helt möjligt med de fina våtdräkter och tillbehör som finns idag så är kallvatten inget problem längre”, säger Björn Lundin, ägare och huvudinstruktör för KITEBOARDCENTER

Kitesurfing i Stockholm har tidigare betraktats som omöjligt, men det finns fina stränder som är långgrunda, en förutsättning för att kunna hålla bra och säkra kurser. Vi har dessutom tillgång till världens vackraste skärgård och gör resor ut i skärgården samt Åland när vi vill ha omväxling.

Som helhetsleverantör för allt inom kitesurfing så är KITEBOARDCENTER det bästa valet för dig som verkligen vill lära dig sporten. Förutom landets mest gedigna och innehållsrika kitekurser ser våra erfarna instruktörer till att de dig rätt bas och kunskap för att tryggt kunna fortsätta sporten på egen hand. Med ett unikt stöd både före och efter din kurs får du mer än bara en vanlig kitekurs när du väljer oss. Engagerade och professionella medarbetare ser till att du kan komma tillbaka ut på stranden och få den hjälp du behöver för att växa vidare framåt i din kitesurfing.

20150509_113704

Efter kursen kan du välja att gå ytterligare påbyggnadskurser, hyra utrustning, eller handla utrustning, givetvis med riktigt bra elevrabatter. I vårt testcenter får du möjlighet att prova utrustning innan du handlar. Det bästa sättet att köpa det som passar just dig.

Kitesäsongen 2015 bjuder på många spännande nyheter, vi har tagit fram två nya koncept som snart kommer att lanseras.

Så boka in din kitekurs idag och börja din nya livsstil imorgon!

Vi ses på stranden!

PS. Gå med i Stockholms bästa forum för kitesurfare. Av kitesurfare för kitesurfare. Utan reklam. Klicka här