Wingfoil – gå kurs i sommar

Wingfoil - gå kurs i sommar

Lär dig wingfoil i Stockholm

Kurser i wingfoil startar varje dag i sommar, du lär dig snabbast med vår utbildningsstege. Vi är stolta över att erbjuda de bästa wingfoil-kurserna i regionen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, har vi en kurs som passar dig. Med vårt team av erfarna instruktörer och toppmodern utrustning kan du lära dig denna spännande sport på ett säkert och effektivt sätt.

Våra kurser är uppdelade efter erfarenhetsnivå och inkluderar allt du behöver för att komma igång med wingfoil. Vi erbjuder också privatlektioner för dig som vill utveckla din teknik och ta din wingfoiling till nästa nivå.

Först går du grundkurs i wingfoil, lär dig hantera vingen och behärska kryssteknik. Sen bygger du på med fortsättningskurserna i wingfoil. Du kan även boka privata lektioner för att utveckla din wingfoil teknik effektivt med instruktör.

Vill du enbart träna på foilteknik så bokar du in vår tow-foil lektion, där du foilar efter en jetski eller ribbåt. Om du redan har grunderna i hantera vinge så kan du hoppa över steg 1.

Steg 1: Grundkurs i wingfoil

Lär dig grunderna på SUP bräda

Wingfoil grundkurs är kursen för dig som vill testa på vad wingsurf är och få grunden till hur man börjar att wingfoila. Kurserna startar alla dagar i veckan hela sommaren. Så länge det blåser. Strandval beror på vindens riktning och meddelas dagen innan kursen. Efter kursen kan du ta dig vidare snabbt och säkert på egen hand eller boka in Steg 2 i vår kursstege.

I kursen lär du dig grunderna i wing på SUP bräda med centerbord. Denna kurs är för dig nybörjare som är nyfiken på wing. Kurser i wing startar varje dag och helg, hela sommaren. Du får en introduktion i vindfönster, kryssteknik, säkerhet, hur du riggar, hanterar vingen och hur den används, sen tränar vi med vinge och bräda så du får lära dig kryssa på SUP brädan.

Boka grundkurs i wingfoil här >>

Steg 2: Fortsättningskurs i wingfoil

Wingfoil fortsättningskurser

Ta din wingfoiling till nästa nivå

Vårt erfarna team av instruktörer är redo att ta din wingfoiling till nästa nivå. Vi fokuserar på att förbättra din teknik och bygga på din grundläggande kunskap i wingfoil. Kurserna startar alla dagar i veckan hela sommaren. Så länge det blåser. Strandval beror på vindens riktning och meddelas dagen innan kursen.

Under kursen kommer du att lära dig avancerade manövrer, såsom carving, jibing, och jumping, samt få tips och tricks för att bli en mer självsäker och skicklig wingfoilare. Vi kommer att anpassa kursen efter din nivå och behov, så att du kan utvecklas i din egen takt och nå dina personliga mål. Max 2 elever per kurstillfälle.

Vårt kursprogram är strukturerat för att vara roligt och engagerande, med praktisk träning i vattnet och individuell feedback från våra erfarna instruktörer. Vi fokuserar också på säkerhetsaspekterna av wingfoiling och ger dig de rätta verktygen och teknikerna för att minimera riskerna och maximera din utveckling på vattnet.

Boka wingfoil fortsättning här >>

Wingfoil utrustning handla utrustning, få gratis kurs

Du får rabatterade priser på wingfoil-utrustning efter dina kurser. 1000 kr i rabatt vid köp av en ny 2022 eller 2023 vinge. Du får hela wingfoilkursen gratis när du köper wingfoil utrustnings paket. Det du betalat för kursen drar vi av i rabatt på nytt wingfoilpaket. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller på redan nedsatta produkter.

Gå till webshopen >>

Handla i butiken på Vanadisvägen 21 eller i webshopen. Hos oss hittar du alltid det bästa av det senaste från North. Vi har begagnad utrustning och REA av fjolårets modeller. Du kan inte få ytterligare rabatter, men priserna är riktigt bra ändå 🙂

Här hittar du begagnat och utförsäljning >>

Gratis wingfoilkurs

När du handlar vinge av oss efter din kurs får du 1000 kr rabatt. Om du handlar paket, vinge, bräda, foilmast så drar vi av hela din kursavgift, upp till 5000 kr. Läs mer här >>

Wingfoil kurs godkänt friskvårdsbidrag

Du vet väl också att wingfoilkursen är godkänd aktivitet för friskvårdsbidraget. Boka och betala din wingkurs. Begär ett kvitto av oss när du betalat din foilkurs så skickar vi ett vitto som är godkänt av skatteverket. Läs mer här >>

Kiteboardcenter

  • Kitekurser • wingfoil • butik • resor
  • www.kiteboardcenter.se
  • info@kiteboardcenter.se
  • 070 046 40 42
  • Vanadisvägen 21
  • Öppet vardagar: 10.30 – 16.00

Ring gärna innan du kommer, vi kan vara ute och surfa 🙂

Boka in din wingfoilkurs i vår kiteskola. Vi har utvecklat unikt och effektivt kurskoncept för kitesurfing sedan 2002 och wingfoil sedan 2020! Alla kitekurser startar dagligen i Stockholm, Sandhamn, Gotland, Öland, Blekinge, Båstad. Om det blåser. Är vädret dåligt eller vindstilla bokar vi om ditt kurstillfälle 

Vi erbjuder certifierade kite- och wingfoilkurser där säkerheten står i fokus. Hos oss får du verkligen gedigen och meningsfull träning med massor praktiska övningar och garanterad utveckling