Tack för ett fantastiskt kite-år!

gottnytt

DU var med och bidrog så vi överträffade alla förväntningar! Utan dig hade vi aldrig kunnat nå dit där vi är idag! Tack för att du väljer oss på Kiteboardcenter, vi ser fram emot att få surfa med dig under hela 2017!

Vårt löfte!

Vi tror på genomgående hög kvalitet och riktigt bra produkter. Det är miniminivån som krävs för att uppnå våra målsättningar. Vårt löfte till dig är att fortsätta vara en av Sveriges främsta kiteskola. Med vår tunga erfarenhet inom kitesurfing och en genuin passion för kite så kan du räkna med oss!

 

Rätt grund att stå på

Vi strävar efter en så hög kunskapsbas som möjligt. Förutom en riktigt bra kurs vill vi ge dig inspiration och motivation för dig som vill fortsätta göra kitekarriär. Vi är uppdaterade med nyheter från IKO och delar med oss, så du blir en säkrare kitesurfare. Kom på våra säkerhetsevents och workshops: https://kiteboardcenter.se/nyheter/kitecoachen/kitesakerhet-workshop-och-seminarium/

Vi möter vinden och marknadens hårda krav med utrustning från bl.a Best, Airush, Mystic och Xenon, några av de starkaste och bästa märken som finns idag. Kom och testa utrustningen under våra demodagar, (aviseras på Facebook), vi är säkra på att du kommer bli lika imponerad som oss!

 

Så blir ditt 2017!

Vi fram emot att få surfa med dig under hela 2017. Massor av vind är beställt. Nu planerar vi in fler säkerhetsdagar, sköna kiteresor utomlands, snowkite i Stockholm (när snön kommer), kiteweekends och flera större events under våren.

Våra event på Facebook: https://www.facebook.com/pg/kiteboardcenter/events/

Följ oss också på Facebook och Instagram

kiteclub

Join us!

Vi söker alltid passionerade och duktiga kitesurfare. Vill du vara med i KBC team, hjälpa till att utveckla något av våra verksamhetsområden är du välkommen att kontakta oss! Vi söker allt från återförsäljare av Xenon kitebrädor, guider, assistenter, instruktörer. I gengäld får du tillgång till en skön gemenskap med fokus på att ha kul och få tillgång till utbildningar, produktdeals och annat bonusmaterial. Kontakta oss: info@kiteboardcenter.se

 

God fortsättning på det nya året!

Vi ses på snön eller på vattnet! Kom förbi vårt showroom, ta en kaffe, snacka kite eller om du behöver prylar.

 

Läs mer om

Snowkite Stockholm

Vinterns aktiviteter och resor

Björn Lundin
Huvudinstruktör, IKO 5752 Level 3

KITEBOARDCENTER

Birkagatan 9
113 36 Stockholm
070 046 40 42

www.kiteboardcenter.se
info@kiteboardcenter.se