Lär dig wing snowboarding i vinter

Gå kurs i wing snowboarding

Lär dig wing med oss på Kiteboardcenter och träna på en fantastiskt rolig aktivitet i vinter.

Wingboarding

Wing snowboarding eller wing skiing är den senaste sensationen inom vintersportvärlden. Vi håller kurser alla dagar i veckan, hela vintern, i Stockholm. Så länge vi har snö och vind 🙂

Wingboarding är en spännande kombination av snowboarding och wingfoiling, som ger dig möjlighet att surfa med din snowboard eller dina skidor på snötäckta fält såsom Gärdet mitt i Stockholm eller vilken snötäckt is som helst i stan, Värtan, Drevviken, Edsviken, Ullnasjön mm. Vi väljer plats för dagen beroende på snö och isläge samt vindriktning. Det bestäms dagen innan kursen

Detta är en aktivitet som är extremt enkel att utöva, ger bra fysisk träning samtidigt som det är otroligt rolig. Kursen lägger en riktigt bra grund för din wingfoil teknik på sommaren.

Varför välja våra kurser i wing snowboarding?

 1. Hög kvalitet:
  Våra kurser är utformade med högsta kvalitet i åtanke. Vi erbjuder erfarna instruktörer och toppmoderna wing utrustning för att säkerställa din säkerhet och framgång.
 1. Lärorik upplevelse:
  Våra instruktörer är dedikerade till din inlärning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, kommer du att få lära dig nya färdigheter och förbättra både din wing och snowboardingteknik.
 1. Rolig atmosfär:
  Vi anser att lärande ska vara roligt. Våra kurser är utformade för att vara interaktiva, massor av hands-on träning och engagerande, så att du kan njuta av varje stund på snön.
 1. Passar alla nivåer:
  Oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad, har vi kurser som passar din nivå. Vi skräddarsyr vår undervisning efter dina behov.

Upptäck Stockholm på ett nytt sätt

Bästa förutsättningarna i Stockholm – utan liftkort

I Stockholm kan du utöva wing snowboarding och wing skiing i stort sett överallt. Vi har massor av bra ställen nära stan för wing snowboarding med sina vackra snötäckta isar och många fält. Våra kurser ger dig möjlighet att upptäcka innerstaden och isarna runt omkring på ett helt nytt sätt och skapa minnen för livet.

Boka nu!

Så varför vänta? Boka din plats på våra wing snowboarding kurser i Stockholm och ge dig själv chansen att uppleva en av de roligaste och enklaste vintersporterna som finns. Kurserna går dagligen mellan 15 november – 31 mars

Vi ser fram emot att välkomna dig till en otrolig upplevelse i snön!

Kiteboardcenter Stockholm

Vanadisvägen 21
Öppet måndagar – fredagar: 10.30 – 16.00
Kvällar och helger efter överenskommelse