Kiteresor vinter och vår

cayman

Vintern och vårens kiteresor

När vintern är här ökar suget efter bra surf utomlands. Prisvärda kiteresor till varma, vindsäkra destinationer med riktigt bra boende är fokus. Vi har minst en resa varje månad, hela vintern. November, december, februari, mars, april och maj parallellt med snökitesäsong i Stockholm.

 

Januari, februari, mars

Snabbaste och smidigaste vägen ner till bra surf hela vintern är att hoppa på våra kiteresor till El Gouna. Vi har infrastrukturen uppbyggd, med flyg, transfers, 4 stjärnigt hotell all inclusive (frukost, lunch, middag och fria drycker). Visum, specialbagage, mat på flyget som extra bonus. Du behöver bara boka och åka. Inget krångel.

Vi kör en avgång i februari och en i mars. Vill du lära dig kitesurfing så erbjuder vi alla typer av kitekurser, grundkurs, nybörjar- och fortsättningskurs samt privatlektioner och coaching, med eller utan video. Går du kitekurs så tillkommer den utöver resans grundpris.

Vi snickrar just nu på datumen och uppdaterar sidan så snart vi har allt färdigt. Prenumerera på våra events

 

Februari

El Cuyo i Mexico erbjuder en fantastisk off the beaten track upplevelse. Bra surf och avslappnad Robinson Crusoe-känsla. Det här är en ”öppen” och oorganiserad resa. Vi siktar helt enkelt på att knipa flygstol från Frititdsresor, och drar på kort varsel. Direkt flyg t.o.r Sthlm – Cancun kan ligga på 1990 – 3600 kr för restplats. Boendet fixar vi med våra kontakter på plats.

Recension om El Cuyo
Video:
Intresseanmälan: info@kiteboardcenter.se

 

Mars

9 – 13 mars planerar vi mars kiteresa till El Gouna. Boende på 4 stjärniga Three Corners Ocean View med all inclusive. Mer information kommer. Prenumerera på våra events på Facebook

 

April

April och maj kör vi återigen våra populära resor till fantastiska Sardinien och Tarifa. Båda är starka och vindsäkra destinationer och behagliga månader. Räkna med normal svensk sommarvärme och historiskt sett vind på 8-14 ms. 1 – 8 april går det första campet till Sardinien. Tarifa 22 – 29 april. Sardinien igen 6 – 13 maj. Platserna är begränsade och så se till att boka så snart du kan

Läs mer och boka: 

Sardinien, 1 – 8 april

Tarifa, 22 – 29 april

Sardinien, 6 – 13 maj

 

Sammanfattning kiteresor i vinter

 

December: 1 och 8 december, El Gouna all inclusive. 4 stjärniga Three Corners Ocean View

Februari: Mexico, El Cuyo, ca 8 – 21 februari. Öppen och oorganiserad resa 🙂 . Vi ordnar boende.

Mars: El Gouna, Three Corners Ocean View, all inclusive

April: Kiteresa Sardinien, 1 – 8 april

April: Kiteresa Tarifa, 22 – 29 april

Maj: Kiteresa Sardinien, 6-13 maj

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Vinterns aktiviteter

 

SNOWKITE

I år har vi beställt massor av snö till Stockholm och drar igång kurserna så fort vi har rätt förhållanden. Alla kurser ligger uppe och bokningsbara i online kalendern. Vi har ny start varje dag, måndag – söndag, fram till mars.

Se kurserna här: https://kiteboardcenter.se/snowkite_kurser.html

Boka din snökitekurs här: https://kiteboardcenter.se/boka.html

Snowkite weekends: I år planerar vi kiteweekends till Sälen, Funäsdalen, Hemavan mfl. Torsdag – söndag

 

DEMO

Alla blåsiga dagar, hela året, är demodagar. Antingen ses vi på stranden eller på snön där vi kör snowkite, eller så hör du av dig till oss och lånar den kite (eller bräda) du vill testa. Vi har just nu all 2017 års utrustning från Best, Airush och Xenon boards i lager. Ring oss 070 046 40 42 eller maila info@kiteboardcenter.se om vilken utrustning du vill låna / testa

 

UTFÖRSÄLJNING

Nu släpper vi det sista av skol, demo och nya lagervaror till galna priser! Våtdräkter från 100 kr. Kites från 4900 kr. Brädor från 2900 kr. Allt inkluderar garanti. Fyndläge och trygga köp. Vi har litegrann upplagt i vår WEBSHOP, men mycket mer utrustning än så. Fråga efter våra pdf-listor: info@kiteboardcenter.se

 

KITESURF KURSER & UTHYRNING

Oktober var vår sista officiella månad för kitekurser. Vi har omklädningsrum, grill och värmemöjligheter på Dalarö vid Surfcentret och vi kör alla kitekurser på Dalarö under de sista månaderna. Vi erbjuder privat coaching fram till snön lägger sig. Uthyrning alla dagar. Hela året.

 

Följ oss på Facebook för nyheter, strandval och kommande resor

………………………………………………………………………………………………….

KITEBOARDCENTER
Birkagatan 9 (showroom)
113 36 Stockholm
info@kiteboardcenter.se
070 046 40 42