Kiteresa Cape Drepano, Grekland

Kitesurf Cape Drepano

Kiteresa, Cape Drepano, Grekland

Åk med på super-kanon-megablaster-kiteresa i april, (flygdetaljer längst ner) och upplev några av världens bästa stränder med konstanta termalvindar, spegelblankt plattvatten, delfiner, sjöjungfrur och fantastisk mat.

Vi har haft 7 av 7 dagar vind varje gång vi eller våra vänner har varit där (du kan lämna 17m2’an hemma, men ta med fördel med hydrofoilen för en magisk upplevelse på djupt plattvatten bakom reven)

Det här kan du förvänta dig

Cape Drepano är tränings-spoten för bl.a Youri Zoon och Stefan Spiesberger, Tänk dig Lago di Garda med butter flat och endast 1.5h bilväg från Aten. Dörr till dörr från Stockholm är snabbare än en resa till Gotland!

Vi åker på kitesafari 2 av 7 dagar med lokala guiden och kiteinstruktören Kostas. Han kommer ta oss till flodmynningar, klarblå laguner och svallande vågspots. Vi kör även en downwinder där Kostas följer oss med sin rescueservice nerför korintiska bukten flankerat av dess bedårande bergsmassiv.

Hemmaspotten passar även utmärkt för introduktionskurser med pålandsvind (i dalaröchop) mot sandrevet, och progression på plattvattnet på andra sidan. Kostas är en grym lärare med perfekt pedagogisk engelska, utvald till en av världens 5 främsta kiteinstruktörer! (https://tinyurl.com/yc9uqasx)

Så här bor vi

Vi bor i egna små lägenheter hos Mario och hans familj, där full frukost dukas upp varje morgon. Vi kör yoga som uppvärmning på morgonen och kan avsluta dagarna vid BBQ’n och Marios ouzobar. Detta är är balsam för själen, gommen och adrenalinberoendet.

Detta ingår:

  • Boende i två, tre eller fembäddars lägenheter (för familjer), inklusive frukost, lakan och städning.
  • Samma som förra gången
  • Resque service och beach assistance alla dagar

Finns som service på plats:

  • Kiteskola för kurser och lektioner
  • Uthyrning (all utrustning från 2018-2019, Cabrinha och Duotone (fd. North kiteboarding)
  • Downwinders
  • Mountainbike
  • SUP

Så här flyger du

Föreslaget flyg:
Norwegian:
DY4383 – 2018 okt 20
15:55 Stockholm-Arlanda
20:30 Aten

DY4384 – 2018 okt 27
21:15 Aten
23:50 Stockholm-Arlanda

Föreslår att man bokar lowfare+, då får ni med er incheckat bagage samt boka sportutrustning kitepaket 450kr en väg. (kostar i dagsläget ca 2826kr

Bil och transporter

Bil bokas lättast på Alamo/enterprise, deras parkering ligger rätt på flygplatsen. Annars kan det bli långa transfertider till uthyrare (t.ex Goldcar)

Boka nu

Kontakta kitedrepano@danielfagerberg.se för mer info, eller PM på FB!

Ser verkligen fram emot gött häng och massor av stoke!

 Kitesurf Cape Drepano