Kitekurs Stockholm

Kursstart varje dagBoka kitekurs

Effektiva och gedigna kitekurser, varje dag i Stockholm – lär dig med Sveriges högst rankade IKO instruktörer

Börja kitesurfa i Stockholm

Upptäck glädjen, lär dig kitesurfa med oss i sommar! Boka enstaka lektioner eller gå våra populära dagskurser. Här jämför du enkelt våra olika nybörjar- och fortsättningskurser.

★★★★★

Sveriges mest erfarna IKO center helt enkelt 

Google reviews

Grundkurs (6-7 tim) 2495 kr

Grundkursen ger dig alla övningar fram till vattenstart med bräda. En effektiv heldag där din instruktör anpassar tempot efter dig. Efter kursen kan du köpa egen utrustning. Kursen sker i små effektiva grupper. IKO cert ingår.

Boka

  Kursutbud grupp nybörjare:
  Dessa kurser sker i grupp med max två elever per instruktör 

  Grundkurs 1 dag (6 tim), 2495 kr
  Komplett kurs, 2 dgr (12 tim), 3895 kr
  Kitekurs Max, 3 dgr (19 tim), 4895 kr

  Komplett kurs (12 tim) 3895 kr

  Denna kitekurs är 12 timmar, uppdelat på 2 hela dagar. Första dagen går du grundkursen och får testa göra vattenstarter med kitebrädan. Under hela dag 2 tränar vi mer på teknik, avancerad flygning och surf med brädan.

  Boka

  IKO instruktörer

  Din kitekurs leds av Sveriges högst rankade IKO instruktörer, Level 3. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg.

  Fortsättningskurser

  Dessa kurser är för dig som vill bygga på din nybörjarkurs. Du kan välja hel eller halv kursdag eller privata lektioner

  Kursutbud fortsättning:

  Extra kursdag 1 dag, 1895 kr
  Refresh kurs, 1/2 dag, 1595 kr
  Kite Progression, 1 dag, 2395 kr
  Privata kitelektioner, fr 795 kr/tim

  Kitekurs Max (19 tim) 4895 kr

  19 timmar fördelat på 3 hela kursdagar, där 90% sker i vattnet. Kursen för dig som vill komma riktigt långt. Vi går igenom bl.a höjdtagning och vändningar. Boka in de dagar som passar din takt och få massor av tips från coachen

  Boka

  Vindgaranti

  Vi är duktiga på att hitta den bästa vinden. Men ibland sviker den. Därför kan påbörja och avsluta din kitekurs på samtliga våra kiteskolor i Sverige och du har två år på dig att genomföra din kitekurs

  Kitekursen gratis

  Du kan när som helst köpa kitepaket av oss. Du får upp till 20 % rabatt när du handlar ny utrustning. Utnyttjar du rabatten innebär det en besparing på mellan 3000 – 6000 kr. Det motsvarar upp till hela din kursavgift.

   

  Våra kiteurser startar varje dag med vind, hela sommaren. Utbildningarna varvar teori, coaching och massor av tid för praktiska övningar. Du kan välja mellan 1, 2 eller 3 dagars träning som hela dagar inklusive pauser. Eller väljer du enstaka lektioner helt anpassade efter din takt.
   
  Hela kursdagar i små grupper ger dig bästa effektivitet och inlärning. När du avslutat din kurs får du certifikat som styrker din nivå inom IKO. Redan efter första nivån med oss är du redo att börja träna kitesurfing på egen hand och handla utrustning.
   

  Snabbinfo kurser

  Kursstart:
  Alla dagar, måndag – söndag

  Kursort:
  Välj Stockholm, Gotland, Öland, Blekinge

  Tider:
  Grupplektioner 9.00 – 16.00
  Privatlektioner: Du bestämmer

  Förkunskaper:
  Inga förkunskaper krävs

  Ålder:
  Från 9 år (kite for kids)
  Ungdomar 15 – 17 år
  Vuxen 18 –

  Information & frågor

  Instruktör: 072 729 13 71
  Butik & demo: 070 046 40 42
  Kundtjänst & bokning: 072 575 75 85

  info@kiteboardcenter.se

  Boka kitekurs direkt

  Välj ort och startdatum

  Kitespots Stockholm

  Vi håller kitekurser på långgrunda och säkra stränder i Stockholm. Och vi delar med oss. Här är vår spotguide över Stockholms bästa kitesurfstränder

  Stöd & support

  Vi har öppet varje dag, flexibla tider och anpassar oss efter dina önskemål. Du träffar oss på Stockholms stränder, på vårt surfcenter på Dalarö eller i butiken mitt i city. Du är alltid välkommen att träffa oss för att få råd och vägledning.

  Vi finns här för dig även efter din kitekurs, för frågor, stöd och support.

  Under sommaren har vi dessutom regelbundet gratis teorikurser, prova-på tillfällen, seminariekvällar, filmvisning & presentationer av nyheter i butiken

  VÅRT KONCEPT FÖR KITEKURSER

  Vi drivs av att se dig lära dig kitesurfa!

  Därför står vi redo med mycket erfarna och utbildade IKO instruktörer med lång erfarenhet av att lära ut. Våra kurser är genomtänkta och effektiva heldagskurser. Vi undervisar enbart i små grupper med mycket praktiska övningar och skär bort onödig tid med väntan på stranden, administration eller korta och dyra lektionsbaserade upplägg. Vi tar dig långt på kort tid.

  Vi undervisar enbart när det är rätt vind och förutsättningar. Om vinden slutar blåsa så bokar vi in nytt datum tills din kitekurs är genomförd. Vår uppföljning och vårt stöd efter din kurs är också riktigt bra. Du kommer genast känna dig välkommen och du får tips för din nästa session eller lektion.

  Vi har en välsorterad butik mitt i Stockholm och vi arrangerar kiteresor till riktigt bra destinationer. Välkommen att lära dig kitesurfa med oss!

  Om kiteboardcenter

  Kiteboardcenter är en av Sveriges största och mest erfarna kiteskolor. 2002 började vi kitesurfa och kort därefter startade vi med kursverksamhet. Idag möts du av landets högst utbildade IKO instruktörer och vi leder dig framåt med rätt engagemang och pedagogik. Vi har över 16 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och mycket stolta över våra höga omdömen från elever och kunder.

  Vi har nätverk av kiteskolor och ambassadörer i hela landet. Du kan gå kitekurs i Stockholm, på Gotland, Öland, Blekinge samt hos rekommenderade partnerskolor i Västerås, Umeå, Varberg och Malmö. Det ger dig frihet att starta, fortsätta och bygga på din kitekurs vart du vill.

  Hitta till oss:

  Butiken  >>
  Surfcentret >>
  Här finns vi i Sverige >>

  Upplev magin!
  Dalarö kiteriggning