Kitehouse Gotland

Välkommen till ditt surfboende på fantastiska Gotland

Kitehouse Gotland

Välkommen till ditt surfboende på Gotland, strax söder om Visby, och nära till de bästa stränderna på ön. Bo och surfa med oss, hela sommaren!  

Boende i perfekt läge

Endast 5 minuter söder om Visby hittar du vårt surfhouse, Västerhejde Mat & Logi, med plats för 50 personer, enkel och dubbelrum, samlingslokaler och parkering. Strategiskt rätt läge för kitesurf kort bilväg till de bästa spotsen i Gnisvärd, Kovik, Tjurudden, Lausvik

Yoga in the morning

Efter en skön natts sömn kan du boka in en yogaklass innan frukost.

Priser & rumstyper

Här är svaren på de vanligaste frågorna, vilka tider som gäller, hur vi bestämmer strand, eventuell samåkning, vad som ska packas med inför dagen.

Din kitekurs leds av Sveriges högst rankade IKO instruktörer, Level 3. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg.

Bokningsvillkor

När du bokar betalar du en deposition på .. Avbokning senare än 48 timmar debiteras full betalning. Fler villkor här kan skrivas. bla bla bla

Lär dig kitesurfa

Gotland har Sveriges bästa förutsättningar för kitesurfing. Passa på och lär dig kitesurfa i sommar, boka in kitekurs med Kiteboardcenter. Ny kursstart alla dagar i veckan, måndag – söndag på de bästa stränderna

Kursrabatt & Erbjudanden

När du går kitekurs med oss får du 20% på ny utrustning vid ditt första köp. Det innebär ca 3500 kr rabatt. Du sparar alltså snabbt in din kursavgift.

Kitehouse Gotland
Här går skriva mer bla bla bla om hur man tar sig till huset och vilka avbokningsregler som finns
 

Här är kitehouse

Vill du bygga på din nybörjarkurs. Absolut, välj enstaka timmar, halv eller heldag.

Hitta hit

Karta Google Maps

 

 

Kontakta oss

Kitehouse Västerhejde
Susana Torres
Västerhejdevägen
111 00 Visby

Förfrågningar: 072 729 13 71
Kundtjänst: 072 226 18 02
info@kiteboardcenter.se
www.kiteboardenter.se

Kitesurf Gotland

På Gotland finns de bästa förutsättningarna för kitesurf. Följ Kiteboardcenter Gotland för tips och råd om var vinden är bäst för kommande dagar.

Kursrabatt & Erbjudanden

När du går kitekurs med oss får du 20% på ny utrustning vid ditt första köp. Det innebär ca 3500 kr rabatt. Du sparar alltså snabbt in din kursavgift. Välj mellan våra standardpaket för nybörjare eller kombinera ett eget

Kompletta kitepaket >>
Begagnad utrustning >>
Webshopen >>
Kitebutiken Stockholm >>

 

 

Om Kiteboardcenter

Kiteboardcenter är en av Sveriges största och mest erfarna kiteskolor. 2002 började vi kitesurfa och kort därefter startade vi med kursverksamhet. Idag möts du av landets högst utbildade IKO instruktörer och vi leder dig framåt med rätt engagemang och pedagogik. Vi har över 16 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och mycket stolta över våra höga omdömen från elever och kunder.

Butiken  >>
Surfcentret Saxnäs >>
Boende och camping >>

Upplev magin!
Dalarö kiteriggning