Kitekurs Gotland

Lär dig kitesurfing på Gotland. Kiteboardcenter kiteskola med kursstart varje dag på de bästa stränderna

Lär dig kitesurfa på Gotland

Upptäck fantastiska Gotland och lär dig kitesurfa med oss på Kiteboardcenter i sommar! Boka in kitekurs, välj bland våra dagskurser. Gotland erbjuder några av Sveriges bästa stränder och mest vindsäkra förhållanden för kitesurfing

1 dag Grundkurs, 2895 kr

Grundkursen på 5 timmar ger dig alla övningar fram till vattenstart med bräda. En effektiv heldag där din instruktör anpassar tempot efter dig. Kursen sker i små effektiva grupper.

Boka

  Kursutbud grupp nybörjare:
  Dessa kurser sker i grupp med max två elever per instruktör 

  Grundkurs 1 dag (5 tim), 2895 kr
  Komplett kurs, 2 dgr (ca 10 tim), 4695 kr

  2 dgr Komplett kurs,4695 kr

  Denna kitekurs är 10 timmar, uppdelat på 2 hela dagar. Första dagen går du grundkursen och får testa göra vattenstarter med kitebrädan. Under hela dag 2 tränar du på mer teknik, avancerad flygning och verkligen surfa på brädan.

  Boka

  IKO instruktörer

  Din kitekurs leds av högt utbildade IKO Level 2 instruktörer. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg

  Kitekursen gratis

  Du kan när som helst köpa kitepaket av oss. Du får upp till 4695 kr i rabatt när du handlar ny utrustning. (rabatten gäller på ordinarie priser) och du sparar snabbt in hela din kursavgift.

  Kompletta kitepaket >>

  Rekommenderade paket
  2022 North Reach + bom + bräda >>
  2022 Eleveight RS + bom + bräda >>

  Fortsättningskurser

  Dessa kurser är för dig som vill bygga på din nybörjarkurs. Du kan välja hel eller halv kursdag eller privata lektioner. Vi håller dessutom kurser i hydrofoil. Boka privat lektion, och meddela om det gäller foil. Prata med din instruktör på plats.

  Boka

  Kursutbud fortsättning:

  Extra kursdag 1 dag, 2195 kr
  Refresh kurs, 1/2 dag, 1895 kr
  Privata kitelektioner, fr 895 kr/tim

  Vindgaranti

  Vi är duktiga på att hitta den bästa vinden. Men ibland sviker den. Därför kan påbörja och avsluta din kitekurs på samtliga våra kiteskolor i Sverige och du har två år på dig att genomföra din kitekurs.

  Om du har börjat din kitekurs på Gotland, men inte kunnat avsluta så är du välkommen till oss i Stockholm

  Kitekurs alla nivåer

  Hos oss får du även hjälp med avancerade kitekurser, hydrofoil-kurser, personlig coaching samt möjlighet att testa årets prylar från Core, Xenon och Duotone. Våra kiteurser startar varje dag med vind, hela sommaren. I kurserna varvar vi teori med coaching och massor av tid för praktiska övningar. Du kan välja mellan 1, 2 eller 3 dagars träning som hela dagar inklusive pauser. Eller väljer du enstaka lektioner helt anpassade efter din takt.
  Kitesurfing - sporten för tjejer och killar
   
  Hela kursdagar i små grupper ger dig bästa effektivitet och inlärning. När du avslutat din kurs får du cerftifikat som styrker din nivå inom IKO. Redan efter första nivån med oss är du redo att börja träna kitesurfing på egen hand och handla utrustning.
   

  Snabbinfo kurser

  Kursstart:
  Alla dagar, måndag – söndag

  Stränder:
  Gnisvärd, Kovik, Nisseviken, Lausviken, Fårö. Vindriktning bestämmer kursstrand

  Tider:
  Grupplektioner 9.00 – 16.00
  Privatlektioner: Du bestämmer

  Ålder:
  Från 9 år (kite for kids)
  Ungdomar 15 – 17 år
  Vuxen 18 –

  Information & frågor

  Kontakt Gotland: 070 338 43 85
  Butik Stockholm: 072 183 02 75

  info@kiteboardcenter.se

  Boka kitekurs direkt

  Välj ort och startdatum

  Stöd & support

  Vi har öppet varje dag, flexibla tider och anpassar oss efter dina önskemål. Du träffar oss på Gotlands stränder där det blåser bäst. I Stockholm hittar du vår mysiga butik med ny och begagnad utrustning.

  Boende på ön

  Det finns massor av bra boendemöjligheter på Gotland och i anslutning till våra kitekurser. Kurserna hålls ofta söder om Visby, vanliga platser är Gnisvärd, Kovik, Nisseviken med flera.

  Här bor du riktigt bra och nära till vår kiteskola

  Björkhaga Strandby

  VÅRT KONCEPT FÖR KITEKURSER

  Vi drivs av att se dig lära dig kitesurfa!

  Därför står vi redo med mycket erfarna och utbildade IKO instruktörer med lång erfarenhet av att lära ut. Våra kurser är genomtänkta och effektiva heldagskurser. Vi undervisar enbart i små grupper med mycket praktiska övningar och skär bort onödig tid med väntan på stranden, administration eller korta och dyra lektionsbaserade upplägg. Vi tar dig långt på kort tid.

  Vi undervisar enbart när det är rätt vind och förutsättningar. Om vinden slutar blåsa så bokar vi in nytt datum tills din kitekurs är genomförd. Vår uppföljning och vårt stöd efter din kurs är också riktigt bra. Du kommer genast känna dig välkommen och du får tips för din nästa session eller lektion.

  Om kiteboardcenter

  Kiteboardcenter är en av Sveriges största och mest erfarna kiteskolor. 2002 började vi kitesurfa och kort därefter startade vi med kursverksamhet. Idag möts du av landets högst utbildade IKO instruktörer och vi leder dig framåt med rätt engagemang och pedagogik. Vi har över 17 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och mycket stolta över våra höga omdömen från elever och kunder. 2019 rankas vi topp 5 kiteinstruktör i världen av IKO.

  Vi har nätverk av kiteskolor och ambassadörer i hela landet. Du kan gå kitekurs i Stockholm, på Gotland, Öland, Blekinge samt hos rekommenderade partnerskolor i Västerås, Umeå, Varberg och Malmö. Det ger dig frihet att starta, fortsätta och bygga på din kitekurs vart du vill.

  Resa till ön

  För att ta sig till Gotland kan du antingen åka färja eller flyga. Ring

  Färja:
  3 timmar från Nynäshamn.

  Flyg:
  30 minuter från Bromma flygplats

  Hitta till oss:

  Butiken  >>
  Surfcentret i Stockholm >>
  Här finns vi i Sverige >>

  Upplev magin!
  Dalarö kiteriggning