Åre Kiteskola

Lär dig snowkite i Åre. Nybörjar- och fortsättningskurser startar varje dag

Snowkitekurser i åre

Vi är etablerade i Åre med kiteskola och håller snowkitekurser hela vintern. Tillsammans med Åre Kite erbjuder vi kitekurser av högsta kvalitet. Jonas Höglund välkomnar dig med ett brett utbud av kurser och guidade turer. Med eller utan boende.

Gå direkt till Åre Kiteskola >>

Snowkite i Åre

Lär dig snowkite i Åre

Snowkite är fantasiskt kul och väldigt lätta att lära sig. Vi finns på flera orter i Sverige, Stockholm, Västerås, Tänndalen och Åre. Oavsett vilken skola du väljer kommer du få en kitekurs av högsta kvalitet och säkert utförande. Boka kitekurs hos Åre Kiteskola eller i Stockholm eller Tänndalen

snowkite paket kite bom sele

Handla kitepaket

När du går kitekurs har du rabatter på utrustningspaket. Du sparar snabbt in din kursavgift. Kiteboardcenter har butik mitt i Vasastan i Stockholm. Välkommen in och få hjälp att hitta rätt prylar för din snowkite och kitesurf. Eller handla i webshopen >>

Kiteboardcenter är en av  största och mest erfarna kiteskola. Våra engagerade instruktörer, coacher, assistenter är licensierade enligt IKO och har lång erfarenhet av att lära ut kitesurfing. Våra elever och kunder rekommenderar oss gärna för sina vänner. Det är en kvalitetsstämpel vi är stolta över och ger dig en garanti för trygg, säker och rolig kurs.

★★★★★
Professionella och hjälpsamma instruktörer. Rekommenderar starkt!

Google recension

HANDLA UTRUSTNING

Komplettera din kiteutrustning inför din vistelse i Åre. Hos oss på Kiteboardcenter hittar du både foil och tubkites från  marknadens bästa märken som North, Core, Xenon och Eleveight.  Efter din kitekurs har du riktigt bra elevrabatter på kitepaket. Du sparar snabbt in hela din kursavgift.

KITEBOARDCENTER

Butik: Vanadisvägen 21, Stockholm
Webshop: https://kiteboardcenter-shop.myshopify.com/
Epost: info@kiteboardcenter.se
Mobil: 070-046 40 42

Vi ser fram emot att ha dig som elev och kund!

BOKNING & FÖRFRÅGNINGAR

ÅRE KITESKOLA
Jonas Höglund
Epost: jonas@adventurewithjonas.com
Mobil: 076 051 06 06