Bokningsbekräftelse

Du har tagit ett fantastiskt beslut. Du ska lära dig kitesurfa!

Tack för din bokning av kitekurs / snowkite kurs

Du har fått en bekräftelse till din epostadress med all information du behöver inför din kursdag. Här nedan får du allt samlat på ett ställe, inklusive dina förmåner och erbjudande för kitepaket. 

Förberedande teori

Kommer du förberedd ger det dig en bättre utveckling och effektivare kursdag. Läs igenom teoridelen i kitezonen med vindfönster, spotcheck, terminologi. Surfs up!

Till Kitezonen

IKO certifikat
Alla våra kitekurser inkluderar IKO certifikatet. Det är ditt internationella körkort. Be instruktören utfärda ditt IKO certifikat när du är klar med kitekursen 

Kursinformation

Här är svaren på de vanligaste frågorna, vilka tider som gäller, hur vi bestämmer plats, eventuell samåkning, vad som ska packas med inför dagen. 

Kursinformation

IKO instruktörer
Din kitekurs leds av Sveriges högst rankade IKO instruktörer, Level 3. Det är en garanti att du får en noggrant genomförd kurs, meningsfullt och effektivt upplägg.

Kursrabatt & Erbjudanden

När du går kitekurs med oss får du 15 % på ordinarie priser på ny utrustning inom 2 veckor efter avslutad kurs. Därefter 10 %.

Vi har även begagnad utrustning i butiken så du kan plocka ihop ditt kitepaket för att fortsätta kitesurfa direkt efter kursen.

Välkommen till butiken mitt i vasastan, Vanadisvägen 21. Öppet vardagar och helger när det inte blåser 🙂

Kompletta kitepaket >>
Begagnad utrustning >>
Kitebutiken Stockholm >>

Kiteskolor Sverige

Du vet väl att vi har kiteskolor och kursverksamhet i hela landet? Våra egna skolor hittar du i Stockholm, på Gotland, Öland och Blekinge. Våra rekommenderade partnerskolor i Åre, Umeå, Västerås, Varberg och Malmö. Väljer du någon av dessa skolor är du garanterad hög kvalitet på kurser och mycket erfarna instruktörer. Här finns vi >> 
 
Hela kursdagar i små grupper ger dig bästa effektivitet och inlärning. När du avslutat din kurs får du cerftifikat som styrker din nivå inom IKO. Redan efter första nivån med oss är du redo att börja träna kitesurfing på egen hand och handla utrustning.
 

Fortsättningskurser

Vill du bygga på din nybörjarkurs. Absolut, välj enstaka timmar, halv eller heldag.

Kursutbud fortsättning:

Extra kursdag 1 dag, 1995 kr
Refresh kurs, 1/2 dag, 1695 kr
Kite Progression, 1 dag, 2695 kr
Privata kitelektioner, fr 895 kr/tim

Guide utrustning

Svårt att välja vilken kiteutrustning du ska välja? Lugn, vi hjälper dig. Välkommen in i vår butik för kostnadsfri rådgivning och guidning. Här kan du läsa mer om hur du kan tänka vid köp av kiteutrustning >>

Strandguide

Här är en guide över de bästa stränderna som lämpar sig för kitesurf och kurser i Stockholm. Strandguide >>

Kiteforum

I Stockholm finns ett riktigt bra aktivt forum där de flesta kitesurfare är medlemmar. Gå med och se vad som händer, vart det surfas och vem du kan samåka med till stranden. Gå till forumet >>

Kontakta oss

Kiteboardcenter
Vanadisvägen 21
113 46 Stockholm

Instruktör: 070 046 40 42
Butik & demo: 072 183 02 75
info@kiteboardcenter.se
www.kiteboardenter.se

Vindprognoser

För att fortsätta kitesurfa efter din kitekurs är det viktigt att du lär dig tyda vindar, läsa prognoser och välja rätt strand. Läs vår guide här >>

Stöd & support

Vi har öppet varje dag och finns tillgängliga när du behöver hjälp. Butikens tider flexibla tider och anpassar oss efter dina önskemål. Du träffar oss på Stockholms stränder, på vårt surfcenter på Dalarö eller i butiken mitt i city. Du är alltid välkommen att träffa oss för att få råd och vägledning.

Under sommaren har vi dessutom regelbundet gratis teorikurser, prova-på tillfällen, seminariekvällar, filmvisning & presentationer av nyheter i butiken

Om Kiteboardcenter

Kiteboardcenter är en av Sveriges största och mest erfarna kiteskolor. 2002 började vi kitesurfa och kort därefter startade vi med kursverksamhet. Idag möts du av landets högst utbildade IKO instruktörer och vi leder dig framåt med rätt engagemang och pedagogik. Vi har över 17 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och mycket stolta över våra höga omdömen från elever och kunder.

Kursinformation, villkor & FAQ:
Kursinformation, service och garantier

……………….

Inför din kursdag:
Dagen innan din kitekurs stämmer vi av vindprognosen och kontaktar dig gällande val av kursplats. Om det är dåliga vindar bokar vi in ett nytt datum.

Transport: 
Vi väljer strand dagen innan kursen och vi ses direkt på plats. Vi kan eventuellt koordinera samåkning med annan elev eller instruktör (meddela detta vid bokning)

Följ oss i sociala media

Facebook
Instagram

#kiteboardcenter

Kontakta oss omgående om du fått förhinder.
Läs igenom avbokningsvillkoren i kursinformation

Vänliga hälsningar,

KITEBOARDCENTER

Vi har nätverk av kiteskolor och ambassadörer i hela landet. Du kan gå kitekurs i Stockholm, på Gotland, Öland, Blekinge samt hos rekommenderade partnerskolor i Västerås, Umeå, Varberg och Malmö. Det ger dig frihet att starta, fortsätta och bygga på din kitekurs vart du vill.

Hitta till oss:

Butiken  >>
Surfcentret Saxnäs >>
Boende och camping >>

Upplev magin!
Dalarö kiteriggning