Arbeta med Kiteboardcenter

Jobba med kitesurf & snowkite. Bli en del av vårt team och vår verksamhet i Sverige

Team kiteboardcenter

Kiteboardcenter växer stabilt tack vare nöjda kunder och ett riktigt bra koncept för kitekurser. Vi har idag egna kiteskolor i Sverige samt partnerskolor över hela landet. Alla med samma grundkoncept – toppkvalitet på kitekurser med engagerade och licensierade IKO instruktörer.

Inför varje säsong, sommar och vinter söker vi instruktörer, säljare, guider, assistenter och dig som vill starta och driva egen kiteskola i Sverige. Du kan antingen jobba direkt med oss eller som samarbetspartner

Driva kiteskola

Brinner du för kitesurfing, har en bra nivå på din egen surfing, vill driva kiteskola på din ort och älskar att se framstegen dina elever gör. Kul, då kan vi stötta dig med kurskoncept, utrustning, marknadsföring och flöde av kursbokningar. Vi är en av världens högst rankade kiteskolor, och vi delar med oss av vår kunskap till dig. Kontakta oss och berätta mer om dig och dina tankar på kiteskola.

Jag vill driva min egna kiteskola >>

Jobba som instruktör

Vi söker alltid duktiga instruktörer som vill vara med och leverera kitekurser till högsta kvalitet. Det finns möjligheter i Stockholm, Gotland, Öland, Blekinge och Båstad. Har du licens inom IKO, BKSA, KSA eller liknande med minst nivå 1 så är du välkommen att kontakta oss för jobbmöjligheter. Sommar som vinter. Du kan välja arbeta enstaka timmar eller vara med och ha eget ansvarsområde.

Jag vill jobba som instruktör >>

Jobba som säljare

Vi söker dig som har eget driv, initiativförmåga och kan hålla många bollar i luften. Arbetet är fritt, och relativt självständigt. Du behöver inte vara i butiken varje dag, men vi ser dig gärna vara social på stranden lika bra som att kötta några timmar framför datorn. Vi vill att du arbetar noggrant och strukturerat. Kreativitet är en bra egenskap. Produktkunskap är ett stort plus.

Jag är intresserad >>

Social media manager / demoansvariga / bokningskoordinator

Vi söker även deltidstjänster som kan hjälpa oss med att vara top on the line med sociala medier, stories, tips och tricks, vindrapporter och engagera vår community i Stockholm och på Gotland.

Brinner du för nya prylar och gillar se andra känna stoke över utrustning, då kanske du kan ansvara för vår demoverksamhet.

Är du noggrann och strukturerad finns också möjlighet att sköta hela vårt bokningssystem, hantera bokade kurser, ge rätt information till elever, koordinera instruktörer och strandval.

Praktikplats

Är du social, glad, trevligt och hjälpsam så vill vi att du är med oss i teamet. Du får vara med så mycket du vill under sommaren och få inblick i hur en stor kiteskola med butik och surfcenter drivs. Kan du inte kitesurfa så lär upp dig. Du får fri tillgång till all utrustning och får kraftiga rabatter på det du själv vill handla. Du får grunden till allt som krävs för att utbilda dig till IKO instruktör. Och du är med under sommaren och hjälper till där det behövs. I takt med att du blir mer och mer bekväm så kan du börja jobba, skapa intäkter och få ett skönt och avslappnat sommarjobb..

Våra kitekurser håller hög kvalitet och eleven står i centrum. Våra kitekurser är uppbyggda på hela dagar. Detta för att ge eleven en effektiv inlärning och massor av erfarenhet. Vi är på stranden i snitt 4-5 dagar i veckan och finns i Stockholm, Gotland, Öland, Blekinge och Båstad. Vill du vara med och hjälpa till kan du välja att sköta demoverksamhet, sociala medier, varva med nybörjarkurser, fortsättningskurser och privatlektioner precis som du vill.

Börja kitesurfa - guide för kitekurs nybörjare

Teamrider & ambassadör

Förutom arbetsmöjligheter söker vi även dig passionerade och duktiga kitesurfare som vill vara ambassadör för för vår utrustning på din ort. Du får riktigt bra deals på den utrustning du vill surfa på och möjlighet till extra intäkter. Här är vårt ambassadörsnätverk idag

Jobb/ambassadör/praktikplats – din grundprofil

Är du passionerad, engagerad, social och utåtriktad och älskar vattensport, kitesurf, wingfoil, eller bara vara utomhus. Då har vi samma grundvärderingar. Vi ser att du har eget driv, initiativförmåga, är noggrann och entusiasmerande. Är du även duktig på att lära ut så är det ett plus . Vi vill att du kontaktar oss och berättar lite mer om dig, så ser vi var vi landar..

Du får ersättning baserat på tid du spenderar med elever eller i butiken. Har du bil, högre IKO licensnivå, kan ta helt eget ansvar inklusive egen skolutrustning höjs ersättningsnivån. Du väljer själv vilka tider och dagar du kan och vill hålla kurser.

Starta kiteskola och samarbete med ossHos oss blir du en viktig del i vårt sköna gäng där surfglädjen står främst. Du får eget ansvar och möjlighet att vara med att påverka. Du är också välkommen att vara med i våra aktiviteter, weekends, event och resor under året.

Driva kiteskola på egen ort

Riktigt kul om du vill etablera kiteskola på din ort. Vi vill gärna vara med och hjälpa dig igång, ge dig tips på hur du driver en effektiv kiteskola och marknadsföra dig i våra kanaler. Vi ställer höga krav på kvalitet och engagemang hos dig som vill etablera kiteverksamhet på din ort. Här är några frågor som vi gärna vill ha svar på:

  • Hur lång erfarenhet av kitesurfing har du
  • Känner du lokala kitesurfare
  • Bor du på orten
  • Har du instruktörslicens
  • Har du bil
  • Känner du till alla spots som finns lokalt, vilka vindriktningar som krävs där och vilka som lämpar sig för kurser
  • Hur tankarna går kring ägande av skolutrustning, egen insats, hemsida.
  • Hur mycket du kan / vill jobba: Lite då och då, bara helger eller heltid

Kitekurs Stockholm Gotland Öland Blekinge