Stockholm Kitesurfskola - Kitekurser varje dag

Kitesurfkurser i Stockholm. Alla nivåer

Stockholm Kitesurfskola drivs av Stockholm Kiteboardcenter och är den enda kitesurf skolan i Stockholm som undervisar i kitesurfing på heltid på lokala stränder.

 

Sedan starten 2004 i samband med att kitesurfingen växte fram i Stockholm har vi skapat oss bred erfarenhet av kitesurfing i Stockholm. Den vill vi gärna dela med oss av till dig.

 

Tack vare nöjda elever och ett stort engagemang på stränderna har vi vuxit till Stockholms största och mest erfarna kitesurfskola.

 

Kitesurfskola i Stockholm - öppet alla dagar

Kitesurfing är 100% vindberoende. Och beroendeframkallande. För att inte riskera att ha stängt en blåsig dag så har vi öppet varje dag. Hos oss kan du gå kitekurs, hyra kiteutrustning, SUP eller testa utrustning om du går i köptankar. Om du redan kan kitesurfa är också mycket välkommen att hänga med oss till stränderna och upptäcka de bästa stränderna för kitesurfing i Stockholm.

 

Våra kitekurser finns för alla nivåer, från rena nybörjare till den som är intresserad av mer avancerad kitecoaching. Alla är välkomna till oss. Vår yngsta elev hittills är 10 år och vår äldska är 80.

 

Att välja en kitesurfskola med lång erfarenhet och som drivs på heltid visar sig på många sätt.

 

Den största fördelen är att du träffar instruktörerna på stranden även efter att din kurs är slut. Du kan ställa frågor, du kan få tips och råd och du kan hyra utrustning om du behöver en större eller mindre kite.

 

Du kan alltid ringa oss och få färsk vindrapport och vart det är kitesurfbart för dagen.

 

I din kursavgift hos Stockholm Kitesurfskola ingår:

 

- Förberedande: teori och grafiska förklaringar inför din kitekurs

- Kursgaranti: kitekursen är inte slut förrän du är uppe på brädan

- Aftersurf: dokumentation, strandguide, vindprognosskola, utrustningsguide

 

- Rabatterade priser på uthyrning

- Elevrabatt vid köp av kiteutrustning ( kombinera dina egna paket )

- Kom-igång-service vid köp av utrustning (värde 1295 kr)

 

Kitesurf testcenter

Vi har också ett stort utbud av kites för uthyrning och ett helt unikt testcenter för utrustning. Det bästa sättet att hitta kitesurf utrustning som passar just dig är att prova den själv istället för att läsa vad andra tycker. Kom ut till oss och testa kites, brädor, selar, vi har 8 olika märken i lager.

 

Stand up Paddleboard - kurser och uthyrning

Stående paddling är ett utmärkt, roligt och miljövänligt sätt att komma ut på vattnet för avkoppling eller ett träningspass. Kom till vårt center på Dalarö och hyr din SUP. Det är enkelt och lätt att komma igång.

 

Du väljer själv hur lång tid du vill hyra och vad du vill göra. Varför inte utforska den vackra naturen och omgivningarna i skärgårdsmiljö. Vid paddlingen används dessutom kroppens alla muskler vilket gör det till en utmärkt träningsform.

 

Hyr en SUP innan jobbet eller gå på tur på kvällen tillsammans med familjen, arbetskollegorna eller vännerna. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Våra instruktörer ger dig en teoretisk genomgång på land och visar grunderna i paddlingen.

 

fördelar med att välja stockholm kitesurfskola

  • Instruktörer och assistenter med massiv erfarenhet. Inte bara på pappret.
  • Kiteskolan drivs på heltid. Du träffar oss på stranden även efter kursen är slut
  • Kitesurfskola, SUP uthyrning & Testcenter - din helhetsleverantör av vattensport
  • Stockholms största sortiment på kitebrädor
  • Distributör av kitesurfutrustning - bra priser, snabba leveranser & bästa efterservicen
  • Vidareutbildning, uthyrning av utrustning, guidning, strandservice.
kitesurfing_grundkurs

Kitekursen som ger dig en bra start för din fortsatta utveckling

Kiteboardcentret drivs av engagerade kitesurfare, instruktörer och assistenter. Vi älskar kitesurfing och hjälpa nya personer in i sporten. Därför vill vi på Stockholm Kiteboardcenter delar gärna med oss av våra erfarenheter, tips och hur du börjar kitesurfa i Stockholm.

 
 

Kitesurf Grundkurs, 1995 kr - Boka online