Kiteboardcenter tar dig med till kitedestinationer i världsklass! Handplockade destinationer med hög vindsäkerhet, bra infrastruktur, prisvärdhet och skönt häng är fokus dit vi åker. Sardinien, Sydafrika, Tarifa, Mexico och El Gouna i Egypten ger dig världens bästa kiteförhållande.  Häng med oss för att utveckla din kitesurfing eller lär dig från grunden med våra professionella instruktörer.

c30

El Cuyo, Isla Blanca och Holbox, Mexico

Februari till april är den bästa tiden att åka till Mexico. Isla Blanca har långgrunda stränder och stora ytor för nybörjare och erfarna kitesurfare. Vill du åka hit så hjälper vi dig med infrastruktur, boende och kontakter till de bästa kiteskolorna.

Läs mer om Isla Blanca

Vill du ha mer information eller tips, slå en signal 070 046 40 42 eller skicka ett mail: info@kiteboardcenter.se

 

c40 c50

El Gouna, Egypten, dec – mars

Snabbaste och smidigaste vägen ner till bra surf hela vintern är att hoppa på våra kiteresor till El Gouna. Vi har infrastrukturen uppbyggd, med flyg, transfers, 4 stjärnigt hotell all inclusive (frukost, lunch, middag och fria drycker). Visum, specialbagage, mat på flyget som extra bonus. Du behöver bara boka och åka. Inget krångel.

Du åker med oss på våra resor med avgång i januari, februari och mars. Vill du lära dig kitesurfing så erbjuder vi alla typer av kitekurser, grundkurs, nybörjar- och fortsättningskurs samt privatlektioner och coaching, med eller utan video. Din kitekurs tillkommer utöver resans grundpris.

Läs mer om våra avgångar till El Gouna

KITERESOR 2017

April och maj blir det vindsäkert igen i södra Europa och vi arrangerar våra populära kitecamps till Sardinien och Tarifa. Nyhet för i år är att vi håller kitekurser under dessa veckor. Lär dig kitesurfa från grunden eller coachas av våra professionella instruktörer!

Sardinien 1-8 april

Tarifa 22 – 29 april

Sardinien 6-13 maj

Håll dig uppdaterad

Håll koll på eventen i vår facebookgrupp för mer info.

Följ oss på Facebook för bästa och snabbaste nyhetsflöde