KONTAKTA OSS

Kitecentret på Dalarö är inte alltid bemannat. Om du vill besöka oss, ring innan.

       
  kontakt

Bokning & info: 070 046 40 42

Kundtjänst: 073 721 40 07

 
       
  mail

Information: info@kiteboardcenter.se

Bokning: bokning@kiteboardcenter.se

 
       

 

 

ÖPPETTIDER

MÅNDAG - SÖNDAG: 09.00 - 21.00 *

* KITEKURSER STARTAR VARJE DAG MED VIND

PADDLEBOARD UTHYRES VARJE DAG

 

 

 

ADRESS

KITECENTER & KURSER: ASKFATSVÄGEN 20, 137 70 DALARÖ

KONTOR & LEVERANS: BIRKAGATAN 9, 113 36 STOCKHOLM

* Kitekurser startar varje dag, med vind. Vi har vår bas i Askfatshamnn på Dalarö. Många av våra kurser hålls här. Men vi är en 100% mobil skola, det innebär att vi åker dit där det blåser. Vi är beroende av vindens riktning och styrka. Därför kan vi kitesurfa överallt från Nyköping till Gävle. Kitecentret på Dalarö är inte alltid bemannat. Om du vill besöka oss, ring innan!

Stand Up Paddleboarding är något som du kan göra varje dag för att det är så roligt. Paddla i lugnt tempo i gryningen på spegelblankt vatten eller kör ett hårdare träningspass med kompisarna. Vi håller kurser på Dalarö varje dag och hyr ut brädor om du hellre vill köra på egen hand.

Hyra utrustning av oss är ett enkelt och smart sätt för dig att fortsätta kitesurfa eller köra paddlebord utan att äga egna prylar. Utrustningen kan hyras på den strand där vi är för dagen, vilket ger dig flera fördelar. Din hyrestid räknas först då du går ut i vattnet. Vi kan även behovsanpassa storlek. Gillar du utrustningen kan du alltid köpa den av oss

Vi driver kitebutiken.se och vi finns där det surfas mest: På stranden och på nätet. Vi har inget fullsortiment eller mängder av saker på lager. Vi provar istället så mycket vi kan från så många tillverkare som möjligt. Därefter väljer vi ut det vi tycker är bäst. Vi kan göra grymma paket kombinationer för dig.

Vi vill hjälpa dig med så mycket som möjligt! Om du är elev hos oss så är det mesta av servicen gratis, elevzon, utrustningstips, strandguide, hjälp när du är på stranden, tips för förbättrad åkning etc. Handlar du dessutom utrustning av oss så utökar du din service* (* Vi har tillval när du handlar prylar)

Du kan ge bort vad du vill! En kitekurs, paddleboard hyra, privatlektion eller kanske en komplett kiteutrustning. Välj mellan vårt förtryckta presentkort eller elektroniska presentkort. Du beställer presentkorten här. Om du vill ge bort något annat som inte finns med i listan så kan du ringa oss: 070 046 40 42

KITECENTER & KURSER

Askfatsvägen 20, Dalarö. Fri parking.

Askfatsvägen 20, Dalarö

Address: Askfatsvägen 20, Dalarö. Fri parking.

 

Kite- & PADDLEBOARD ZONE

 
Kitesurfing Zone