Kitekurs - kite kurs kitesurfing kurs i Stockholm

Lär dig kitesurf i Stockholm - slipp långa resor

kitesurf_efter_kursen

Åk inte längre än nödvändigt för din kitesurf kurs. Om du bor i Stockholmsområdet finns det ingen anledning att åka till andra ställen i Sverige för din kurs.

 

Gå din kitekurs hos oss och slipp massor av restid, extra kostnader som bensin, boende och mat. Istället lär du känna de lokala stränderna och kan träffar andra nybörjare i Stockholm.

 

Vårt helhetskoncept för kitekurserna är unikt i Sverige. När din kurs är slut, är det början på din karriär. Vi vet att det kan kännas osäkert i början att ge sig ut på egen hand direkt efter en kurs.

 

Därför hjälper vi dig vidare, även när kursen är slut. Vi är i stort sett alltid på stränderna och kan därför presentera dig för andra nybörjare, vi kan berätta om eventuella restriktioner och ger dig generellt stöd och support.

 

Under själva kursen går du tillsammans med andra elever, men hos oss står du inte i en stor grupp och väntar på din tur. Du får en individuellt anpassat kurs och full uppmärksamhet av instruktören. Det är det absolut bästa sättet att utvecklas. I våra grupper är ni två, max tre elever.

 

Åk inte längre än nödvändigt för din kitekurs!
Varför sitta i en bil i 5-7 timmar till andra ställen i Sverige när ingen skola i Sverige kan garantera att det blåser just när du har bokat din kurs.

 

Betala inte mer än nödvändigt för din kitekurs!
Tänk på att räkna med resekostnader, bensin, mat och övernattning som tillkommer utöver kursavgiften om du väljer kitekurs någon annanstans i Sverige. Det finns ingen som kan garantera att vindarna ska blåsa just den dagen du har bokat din kurs. Tänk på det när du ska sätta dig i en bil, åka 5-7 timmar till annan ort i Sverige, räkna med minst 1200 kr i bensinkostnader tur och retur samt tillkommande boendekostnader mellan 150 - 650 kr /natt.

 

Vindgaranti

Vad är det? För vissa skolor är det ett smart sätt att tjäna mer pengar på dig som elev. Namnet är riktigt dumt. Ingen kan garantera vindarna. Den s.k garantin innebär ofta att du kan komma tillbaka och fullgöra din kurs om det inte skulle blåsa. Det innebär givetvis ytterligare resekostnader och övernattningar för dig. Om du går din kurs på semestern, så är det kanske inte troligt att åka långt för att slutföra kursen.

 

Bor du i Stockholm så rekommenderar vi att du går din kitekurs med oss och lär dig kitesurfa på lokala stränder. Våra erfarna instruktörer ger dig de rätta verktygen för din kitesurfkarriär! Boka din kitekurs hos oss. Vi håller koll på vindarna åt dig och har bara kurser när det blåser.

Åk inte längre än nödvändigt

 

     

Välj rätt kitesurfskola | Går det kitesurfa i Stocholm | Kitekurs i Sverige | Kitesurf garanti | Grundkurs kitesurfing |