Försäljning av utrustning

Handla ny utrustning hos våra samarbetspartners. Fråga efter elevrabatt. Ditt IKO cert uppvisas

I skolverksamheten använder vi den främsta utrustningen som finns på marknaden och vi samarbetar med de bästa återförsäljarna i Stockholm, Surfbussen.nu och Surftspot.se

 

Vi gillar OZONE och BEST kites, för dess kvalitet och prestanda. Brädor kör vi NOBILE, BEST och SKYWALKER. På kroppen har vi MYSTIC samt PROLIMIT våtdräkter och runt midjan använder vi selar från samma tillverkare. Här nedan listar vi den utrustning som vi gillar bäst och rekommenderar vid köp av ny utrustning efter kurs.

 

Kontakta gärna oss för individuella tips och råd på storlek och modell.

 

 

 

 

 

Ozone Catalyst

Ozone Catalyst 2013 är en mycket prisvärd och högklassig allroundkite som du använder för de flesta kategorier av åkning. Mer C-formad än föregångaren, vilket ger en snabbsvängd kite.

 

2013 års Catalyst har riktigt bra bottendrag och är väldigt rolig kite. Perfekt kite att växa med från de första försöken att ta höjd till att göra trick eller hoppa. Välj med fördel 14 m2 om du väger mer än 80 kg.

Pris komplett från 9.195 kr (6 m2) Surfbussen.nu

 

 

 

 

 

 

 

Best Kahoona

Best Kahoona5, den femte generationen av legendariska Kahoona. Snabbsvängd, fantastisk power och utmärkt relaunch. En självklar drake för dig som gillar blanda stilar, freeride, vågor eller freestyle.

 

Utmärkt vattenrelaunch tack vare deltashape. Den här kiten är väldigt kraftfull och du kan med lätthet välja en storlek mindre än du är van vid. En superkite!

 

Pris komplett från: 10.195 kr (5,5 m2) Surfspot.se

 

 

 

 

 

Best TSV2

Best TS v2 är den kite vi rekommenderar för dig som gått komplett kitekurs och vill utvecklas snabbt mot freestylehållet, börja med trick och ha en kite som du inte växer ur i första taget.

 

Best TS är tredje generationen och är den mest optimerade kiten i sin klass. Prova 17 m2 för tyngre åkare eller som fantastisk lättvindkite!

Pris komplett från: 10.395 kr (5 m2) Surfspot.se

 

 

 

 

 

 

 

Ozone Edge

Ozone Edge 2013 är troligtvis en av de bästa kitesen du kan äga. Högklassig race/lightwind-maskin som du använder för att hoppa högre än alla andra. Edge har högre AR och design är framtagen för dig som som kör fort. Kiten är formgiven för att ha ett extremt stort vindregister, levera maximal höjd och häng i hoppen, fart, energi och höjdtagning.

 

Det här är den snälla racerbilen som ger dig stort leende på läpparna, varje session.

Pris komplett från: 11.495 kr (7 m2) Surfbussen.nu

 

 

kitesurfing_grundkurs

Laddad för att handla egen utrustning. Vi hjälper dig hitta rätt!

   

Den utrustning vi använder i skolan kontrolleras regelbundet och byts ut med jämna mellanrum under säsongen. Var på hugget och köp riktigt bra utrustning till toppenpriser.

  Skolutrustning
     

BRÄDOR 2013

   

Nobile NBL, 4395 kr

 

Best sparkplug, 3995 kr

Nobile NBL   Best Spark
     

Flying Carpet, 5995 kr

 

Best Breeze, 3995 kr

Flying Carpet   Best Breeze

 

 

 

     

Nytt, men till lägre pris? Kolla in vår sektion med skolutrustning

    Skolutrustning